BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING’den girişim atölyeleri ile ekosisteme destek ----

ING’den girişim atölyeleri ile ekosisteme destek

ING’den girişim atölyeleri ile ekosisteme destek
23 Aralık 2018 - 13:40 www.finansgundem.com

ING Bank, ING Girişim Atölyeleri serisine başladı.

ING Bank, girişimcilerin yenilikçi iş fikirlerinin hayat bulmasına katkı sunmak amacıyla ING Girişim Atölyeleri serisine başladı. İlk atölyeler ING müşterilerine ve kadın girişimcilere yönelik olarak gerçekleştirilirken, katılımcılara inovasyon ve girişimciliğin temel kavramları aktarılıyor. Bankanın kendi içinde uyguladığı ve yenilikçi ürünler geliştirirken kullandığı  ‘PACE’ metodolojisinde öğrenilen pratik araçları girişimcilere sunmayı amaçlayan eğitim, hedef kitleler üzerinde düşünme, onların problemlerini anlama, çözüm fikirlerini geliştirme ve çözümleri test etme gibi konuları kapsıyor.

Müşterilerinin ve çalışanlarının her zaman bir adım önde olmaları hedefi doğrultusunda çalışan ING Bank, iş fikri olan ve bunu geliştirmek isteyen girişimcilere yönelik olarak ING Girişim Atölyeleri düzenlemeye başladı. Bu sayede girişimcilerin iş fikirlerinin gerçeğe dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlayan banka, ING Girişim Atölyeleri serisini ING müşterileri ve kadın girişimcilere yönelik düzenlediği atölyelerle başlattı. Banka, müşterilerine ve kadın girişimcilere yönelik düzenlediği iki ayrı atölye gerçekleştirdi. ING Bank Türkiye İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşen atölyelerde katılımcılara, inovasyon ve girişimciliğin temel kavramları aktarılırken, aktif katılımla devam eden atölyede probleme çözüm bulan, müşteriye değer katan yeniliğin  tasarlanma sürecine ilişkin eğitim veriliyor.

İçeriği, ING Grubu’nun, faaliyet gösterdiği 40’tan fazla ülkede, bir fikri ürün ve hizmete dönüştürürken kullandığı ‘PACE’ metodolojisi temel alınarak hazırlanan atölye girişimcilere, bir iş fikri üzerinde çalışırken inovasyon bakış açısı ile hangi aşamaları geçmeleri gerektiği, hedef kitle üzerinde düşünme, müşterinin problemlerini anlama, çözüm fikirlerini geliştirme ve çözümlerini test etmenin yollarını göstermeyi hedefliyor. 

Alper Gökgöz: “Müşteriye fayda sağlayan inovasyonu amaçlıyoruz”

ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, inovasyon metodolojileri PACE’i, ING Girişim Atölyeleri sayesinde ekosisteme de açarak, müşteriye fayda sağlayan inovasyon hedefine katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Yenilikçi girişim fikri olan, üretime geçmek, işini büyütmek ya da inovasyon konusunda kendisini geliştirmek isteyen girişimcilerin, bu eğitimler yoluyla fikri test etmeyi öğreneceklerini kaydeden Gökgöz, şöyle konuştu: “ING olarak yenilikçi bir hizmeti müşterilerimize sunarken temel aldığımız inovasyon modelimiz PACE ile biz her şeye müşterilerimizle birlikte karar veriyor ve yeni ürünlerimizi onlarla birlikte tasarlıyoruz. Müşteriyi odakta tutan bu yöntemle aslında fikri, her aşamada müşteri ile test ediyor, onların deneyimi mükemmelleşinceye dek bu yeni ürün üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Gerekirse de fikri öldürüyoruz. Dolayısıyla testi geçen ve ortaya çıkan yenilikçi ürünlerimiz, tüm müşterilerin kullanımına en mükemmel haliyle sunulmuş oluyor. Örneğin ‘Turuncu Ekstra’ banka kartı programı, PACE ile yaptığımız ilk projeydi ve bu programla, Visa Yenilikçi Banka Ürünü Ödülü aldık. 2017’den bu yana sunduğumuz tüm yenilikçi ürünlerde kullandığımız bu metodolojiyi, artık girişimcilerin de faydalanabilmesi için bankamız dışına da taşıdık. ING Inovasyon Merkezi’nde düzenleyeceğimiz ING Girişim Atölyeleri  ile  girişimcileri destekleyeceğimiz için çok memnunuz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)