BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Türkiye’den genç yeteneklere uluslararası kariyer fırsatı----

ING Türkiye’den genç yeteneklere uluslararası kariyer fırsatı

ING Türkiye’den genç yeteneklere uluslararası kariyer fırsatı
14 Haziran 2020 - 20:02 www.finansgundem.com

ING Türkiye’nin geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla düzenlediği Global Yetenek Programı’nın (International Talent Program / ITP) online değerlendirme aşamalarını geçen adaylar Practica Kampı’na katıldı.

Genç yetenekleri bünyesine kazandırarak geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefleyen ING Grubu’nun faaliyet gösterdiği ülkelerden 13’ünde uyguladığı Global Yetenek Programı’nın (International Talent Program / ITP) Türkiye ayağı devam ediyor. Bu yıl 3 bine yakın adayın başvurduğu ITP’nin online değerlendirme aşamalarını geçmeyi başaran 128 genç yetenek, Practica Kampı’na katılarak kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaştı.

Adaylar çalışmak istedikleri iş kolunu Practica Kampı’nda seçti

Dört yıllık örgün eğitim veren üniversitelerden son iki yıl içinde mezun olan genç yeteneklerle ING Türkiye yöneticileri ve çalışanlarının bir araya gelip kurumu ve birbirlerini yakından tanıdıkları Practica Kampı, bu yıl dijitalleşme stratejisine uygun bir biçimde dijital ortamda yapıldı. 13 Haziran 2020 Cumartesi günü düzenlenen etkinlikte, genç yetenekler ING yöneticilerinin düzenlediği webinar’lara katıldı, chat odalarında yöneticiler ve çalışanlarla bire bir sohbet etme imkânı buldu. ING Türkiye tarafından sisteme yüklenen sunumları inceleyip iş kollarını yakından tanıma fırsatı bulan gençler, gün sonunda düzenlenen konser ile de keyifli anlar yaşadı.

Practica Kampı’nda tanıtılan “Kurumsal Bankacılık”, “Bireysel Bankacılık”, “Risk”, “Finans”, “Analitik”, “Operasyon” ve “İnsan Kaynakları” olmak üzere toplam yedi iş kolu arasından kendilerine en uygun olduğunu düşündükleri bölümü seçen adaylar, bir sonraki aşamada İK ve iş kollarıyla mülakatlara alınacak ve bu son değerlendirmenin ardından ING bünyesine katılma fırsatı yakalayacak.

Meltem Kalender Öztürk: Yetenek programımız iş imkânının ötesinde gençlerin geleceğini şekillendiriyor

ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, Global Yetenek Programı’nın bir iş imkânın ötesinde gençlerin geleceğini şekillendiren bir sürecin başlangıcı olduğuna dikkat çekerek, “Program dahilinde her yıl ING Grubu’nun bulunduğu ülkelerden yeni mezunlar seçiliyor. Bu gençler, yurt dışında gerçekleşen eğitim programları, uluslararası geçerliliğe sahip sertifikasyon programları, kısa ve uzun dönem yerel ve global rotasyon fırsatlarını içeren dört yıllık programa dahil olarak kariyerlerine devam ediyor” dedi.

Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu yıl 13’üncü kez düzenlediğimiz kampımızı, dijitalleşme stratejimize uygun olarak ve gençlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını önceliklendirerek dijital ortama taşıdık. Düzenlediğimiz canlı yayınlar ve hazırladığımız sunumlar ile adayların her sene olduğu gibi çok verimli bir kamp geçirmesini sağladık. ING olarak aramıza katılacak arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyor, geleceğin bankacılığı yolunda bizlerle birlikte ilerleyecekleri için mutluluk duyuyoruz.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM15 Haziran 2020 11:36

    ING ailesi olarak özellikle genç neslin ileriye yönelik vizyon ve farkındalığının geliştirilmesi,kendine güvenlerinin artırılmasıyla ilgili katkılarını ilgiyle izliyorum.Geçmiş dönemlerde de sosyal amaçlı bazı çalışmaları da oldu.Bu ve benzeri çalışmalarla diğer banka ve finans şirketlerinin de ileriye dönük  genç neslin şekillendirilmesi çalışmalarına katılmaları çok çok önemli bir katkı olacaktır.