BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Bank'tan 29 Ekim filmi----

ING Bank'tan 29 Ekim filmi

ING Bank'tan 29 Ekim filmi
29 Ekim 2018 - 10:52 www.finansgundem.com

ING Bank, Cumhuriyet'in 95'inci yılına özel "Şerife Bacı" reklam filmini çektirdi

ING Bank, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle çektiği filme, Birleşmiş Milletler’in HeForShe dayanışma hareketine verdiği desteği taşıyarak, Cumhuriyet’in kurulmasında erkekler kadar katkısı olan kadın kahramanlardan Şerife Bacı’yı konu aldı. Film, İnebolu Limanı’ndan Ankara’ya cephane taşıyan Şerife Bacı’nın özgürlüğe cesaretle yürüdüğü ‘İstiklal Yolu’ndan, bugün bu mirası geleceğe taşıyan kadınlara ışık tutuyor.

Birleşmiş Milletler’in cinsiyet eşitliği programı HeForShe dayanışma hareketine verdiği desteği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle iletişimine taşıyan ING Bank, hazırladığı filmde, Cumhuriyet’imizin kurulmasında erkekler kadar katkısı olan kahraman kadınlardan birinden, ‘Şerife Bacı’dan ilham aldı. Filmde, özgürlüğü için kararlılıkla ve cesaretle yürüyerek cepheye mühimmat taşıyan Şerife Bacı, bugün tüm kadınların eşit haklara sahip olması adına yol gösteriyor; Atatürk’ün izinden 95 yıldır giden kadınların, eşitlik ve özgürlüğe ışık tuttuğunu hatırlatıyor.

Kurtuluş Savaşı’nın en sıcak dönemi olan 1921 yılının Aralık ayını konu alan senaryo, İstanbul’dan gönderilip İnebolu Limanı’na indirilen, buradan ise Ankara’ya cepheye gönderilmesi gereken cephanenin taşınmasında görev alan Şerife Bacı ile başlıyor. Eli silah tutan her erkeğin o sırada cephede olduğunu ve bu görevi kadınların üstlendiğini hatırlatan filmde, Şerife Bacı’nın, kağnılarla 18 gün süren ‘İstiklal Yolu’nu, yağmura, kara, soğuğa rağmen cesaretle aşan bir kahraman olduğuna vurgu yapılıyor. Şerife Bacı’nın, Milli Mücadele’de İnebolu’dan Ankara’ya sadece cephane değil, umutlarını ve geleceğini de cesaretle taşıdığı anlatılan filmde, bugün özgürlüğünün peşinden giden, eşit bir dünya için yaşayan ve bu mirası geleceğe taşıyan her kadının yolunun ‘İstiklal Yolu’ olduğu söyleniyor.

Publicis İstanbul imzası taşıyan filmin yönetmeni Ayla ve Müslüm filmlerini de yöneten Can Ulkay. Seslendirmesi Mehmet Aslantuğ’a, müziği ise Fahir Atakoğlu’na ait.

Reklam filmini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
https://m.youtube.com/watch?v=R_n_Ry-RTt0&feature=youtu.be 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)