BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Bank'a ödül----

ING Bank'a ödül

ING Bank'a ödül
23 Ağustos 2013 - 15:15 www.finansgundem.com

Stevie Awards, ING Bank'ın çalışması olan "Türkiye'nin Tasarruf Eğilimleri Araştırması"na ödül verdi

ING Bank, bu yıl 10.'su düzenlenen ve iş dünyasının uluslararası platformdaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen "International Stevie Awards"da ödüle layık görüldü.
ING Bank, "Türkiye'nin Tasarruf Eğilimleri Araştırması", "International Stevie Awards"da "Yılın İletişim Programı veya Halkla İlişkiler Kampanyası" kategorisinde yaklaşık 225 proje arasından üçüncülük alarak bronz ödüle layık görüldü.
Ödül töreni 14 Ekim'de Barcelona'da Amerikan iş dünyası ödülleri olarak 2002 yılında verilmeye başlanan Stevie Awards ödülleri, 2003 yılında uluslararası platforma taşındı. 2013 International Stevie Awards ödül töreni 14 Ekim'de Barcelona'da gerçekleştirilecek.
ING Bank tasarruflara ilişkin önemli bir referans noktası sunuyor
Türkiye'de düşük tasarruf oranına dikkat çekmek ve bu alandakileri ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Türkiye'nin Tasarruf Eğilimleri Araştırması", Ekim 2011'den bu yana, her ay, 26 ilde tesadüfi olarak seçilen 800 kişi ile gerçekleştirilen görüşmeler doğrultusunda gerçekleştiriliyor. ING Bank Türkiye için, Sabancı Üniversitesi danışmanlığında, araştırma kuruluşu IPSOS KMG tarafından hazırlanan araştırmayla Türk halkının tasarruf yapıp yapmadığı, tasarruf yapma veya yapmama nedenleri, en çok  kullandığı tasarruf araçları ve gelir-tasarruf arasındaki ilişki 3'er aylık bazlarda düzenli olarak izleniyor ve sonuçlar her çeyrek sonunda www.tasarrufegilimleri.com sitesinde duyuruluyor.
"Türkiye'nin Tasarruf Eğilimleri Araştırması", geçen 2 yıla yakın süreçte, 12 milyondan fazla kişiye ulaşarak, hem kamu hem de medya nezdinde akılda kalıcılığını perçinlemiş, aynı zamanda fikir liderleri nezdinde olumlu geri bildirimler almıştı.
Türkiye'nin lider tasarruf bankası olma hedefini yenilikçi ürün ve hizmetlerle destekleyen ING Bank, gerçekleştirdiği projelerle önümüzdeki dönemde de Türkiye'de bireyleri tasarruf etmeye yönlendiren iletişim yapmaya ve ürünler çıkarmaya devam edecek.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet24 Ağustos 2013 00:35

    ing finansal olarak çok iyi gidiyor olabilir türkiye'de.. palışanlarının %25'ini peyderpey işten çıkarmalarını kabul edemiyorum