BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnce'nin açıklayacağı manifestoda neler var----

İnce'nin açıklayacağı manifestoda neler var

İnce'nin açıklayacağı manifestoda neler var
08 Mayıs 2018 - 05:38 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin görüşmesini köşesine taşıdı. İşte Selvi'nin o yazısı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, manifestoyu açıkladı şimdi sıra somut hedeflerin yer alacağı, seçim beyannamesinde.

AK Parti seçim beyannamesini milletvekili listelerinin YSK’ya teslim edildiği 21 Mayıs’tan sonra açıklayacak. Muhtemelen 22 Mayıs olacak.

Manifestonun açıklanmasından sonra AK Parti’de seçim beyannamesiyle ilgili çalışmalar hızlandı. Bir yandan da seçim müziği ve sloganlar üzerinde çalışılıyor. Seçim müziğinin manifestodaki “Uyanış ruhu” na uygun olacağı söyleniyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Manifesto08 Mayıs 2018 10:27

    RTE nin manifestosunu gördünüzmü. 16 yıl boyunca yaptıkları herşeyin yanlış olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğinin açık delilidir. Allah söyletiyor.

  • Bora 08 Mayıs 2018 10:18

    Ülke yönetiminde eğitim öğretimi yüksek bilgili kültürlü derin insanlara ihtlyaç var. Ancak böyle insanlar ülkeyi tutarlı şekilde yukarılara doğru taşırlar. Ülke be uluslararası Olgulara olaylara geniş ve bilimsel bakuşa sahip, ve derin yorumlayıp, ve ağırbaşlılıkla yargılayacak, ve tutarlı şekilde yönetenmek için böyke bir altyapı gerekli. İnce bu konuda en iyi seçenek diye düşünüyorum.

  • Yalova 08 Mayıs 2018 10:11

    İnce yarın başka öğle başka akşam başka ertesi günü başka olmaz, veya Edirne’de başka Mardin’de başka Konya’da başka olmaz. Samsun’da başka olmaz. İlkeli olur, Doğrularının arkasında olur ve doğrular doğrultusunda vatandaşları ayndınlatarak Toplymssl sorunları çözer. ancak ilkeli yöneticiler toplumsal problemleri çözebilirler.

  • POLAT ALEMDAR08 Mayıs 2018 09:50

    muharrem ince ye veya diğerlerine oy verin bakın ne oluyor.Türkiye çöker 30-40 sene daha belini doğrultamaz.

  • polat alemdar08 Mayıs 2018 10:14

    Polat alemdar kurtlar vadisinde Israli nasıl dize getiriyor. Ama gercekte olanlar bambaska. Adamlar Kudusu baskent yaptı Polat Alemdar. Uykudan uyan artık. Gerçek dünyaya gel. Türkiye asıl bu rüya aleminde gitmeye devam edersek cokecek. Bırak dizi izlemeyi guzel kardesim benim. Ulkene sahip cık.

  • sinan08 Mayıs 2018 09:43

    Bu ülkenin Muharrem ince gibi eğitimli yoneticilere ihtiyacı var. Sürekli kandırıldık lafından bıktım artık. Kandırılmayan aklı basında siyasetciler gerekiyor bize.

  • mehmet08 Mayıs 2018 09:40

    Bence tarih bu adamı altın harflerle yazacak. Adamın FETO ile tek bir fotografı yok. Dıs mihrakların yonlendirdigi kuklalardan bıktı bu millet artık.

  • KILIÇ08 Mayıs 2018 09:09

    GELECEKTE YANDIM ANAM ELİM KIRILAYDIDA OY VERMESEYDİM DİYECEGİNE ÜLKENİ DÜŞÜN ÇALIŞAN HİZMET EDEN BU ÜLKEYİ CENNET,E ÇEVİRECEKLER OY VER.CHP GEÇMİŞİNE BAKILIRSA ÜLKE HALEN O ENKAZLARI TEMİLEMEKLE UGRAŞIYOR İÇECEK SU BİLE BULUNMADIGI GÜNLERİ DÜŞÜN.

  • memo4508 Mayıs 2018 09:52

    etrafına bak uyan uyuma ne oluyor piyasaya bak millet açmı tokmu diye layık oldumuz şekil böyle degil aç gözünü... 8-)

  • sinan08 Mayıs 2018 09:50

    Adam üniversite mezunu. Kandırdılar bizi gibi bir cumle bu adamdan duymazsın bunda emin ol. AKP'ye oy verenler simdi bin pisman. Hepsi yandım elim kırılaydı da oy vermeseydim diyor.

  • Ekonomi manifestosu istiyoruz 08 Mayıs 2018 08:06

    Halâ özgürlük peşinde bana ekonomiyi nasıl düzelticem detaylı onu anlat en büyük sorun ekonomi hükümet değiştiği an zaten adalet sorunu kalmaz.

  • kaktust08 Mayıs 2018 23:49

    adaletin ve hukukun ,demokrasinin,özgürlüklerin oldugu ülkeler zagten ekonomik sorunlarını çözer ve çözmüşlerdir

  • adam sihirbaz degil ya08 Mayıs 2018 08:30

    Ekonomiyi bence düzetmesi kısa vadede zor. Fakat en azından daha da kotuye gitmesinin onunu kesbilecegini dusunuyorum. AKP'nin bıraktıgı enkazı temizlemek zaman alacak. Yıllara yayılmıs taahhutler var. AKP sadece olanı degil gelecegi de sattı biliyorsunuz devlet tesvikleri ile