BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnce: Kimin nerede yanlış, nerede doğru yaptığını anlatacağım----

İnce: Kimin nerede yanlış, nerede doğru yaptığını anlatacağım

İnce: Kimin nerede yanlış, nerede doğru yaptığını anlatacağım
28 Mayıs 2023 - 13:40 www.finansgundem.com

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da oyunu kullandı. İnce, "Kimin nerede yanlış, nerede doğru yaptığını birkaç gün sonra basın toplantısında anlatacağım" dedi.

14 Mayıs'ta yapılan ilk tur Cumhurbaşkanı Seçimi öncesi cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde 4617 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Basın mensupları açıklama yapan İnce, seçim devam ederken herhangi bir siyasi açıklama yapmanın doğru olmadığını belirterek, "Köyüme dinlenmeye gidiyorum, torunlarımı seveceğim. Siyasi değerlendirmemi birkaç gün sonra yapacağım. Cumhuriyetimiz boyunca ilk kez farklı bir seçim yaşıyoruz, seçim ikinci tura kaldı. Buna alışacağız artık. Seçimin ikinci tura kalacağını her zaman anlatmaya çalıştım. Kimin nerede yanlış, nerede doğru yaptığını birkaç gün sonra yapacağım basın toplantısında anlatacağım. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan'dan istikrar vurgusu

 

Kılıçdaroğlu'ndan demokrasi mesajı

 

Bahçeli, Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullandı

 

Erdoğan: Türkiye demokratik mücadelenin en iyi örneğini verdi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)