BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnce: Erdoğan ince hastalığa tutulabilir----

İnce: Erdoğan ince hastalığa tutulabilir

İnce: Erdoğan ince hastalığa tutulabilir
30 Mayıs 2018 - 13:20 www.finansgundem.com

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırşehir Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırşehir Mitingi'nde açıklamalarda bulundu.

İnce'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle: 

Muharrem İnce, Erdoğan ile arasındaki Pensilvanya polemiğini sürdürdü, "Arkadaşın senin görüştüğünü söylüyor, ona sesini çıkarmıyor da, bana niye ses çıkarıyorsun? Sırayla açıklayacağım, mermilerimin hepsini kullanmam. Biraz acı çeksin. Merkez Bankası'nda yanlış olur, Muharrem İnce'de yoktur. Bir şey söylüyorsam o vardır, işkembeden atmam. Altını doldururum. Bu 25 günden İnce hastalığa tutulabilir." dedi.

Muharrem İnce, Erbakan ve Bahçeli'nin Erdoğan ile ilgili sözlerinin yer aldığı videoyu izletti. İnce ayrıca Erdoğan'ın geçmişteki bir konuşmasına ait videoyu da izletti. İnce, şöyle konuştu:

"Mitingde Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğim videoyu izletmiş. Ben söylediklerimin arkasındayım. Ne dediysem o. Eleştirebilirim, sen söylediklerinin arkasında mısın? Bakalım, verin 3 numaralı videoyu. Hep aldatılmış. Devam edelim. Bana diyor ki, sen kurultayda genel başkanını eleştirdin. Eleştirdim, sana mı soracağım? Muharrem İnce, ne dediyse o. Bakalım senin genel başkanın ne demiş, onu izletelim. Hüsnü aklını başına al diyor. Bana diyor ki; genel başkanına laf söyledin. Ben genel başkanıma hırsız demedim, namussuz demedim. Siyonist demedim, bak senin genel başkanın sana ne demiş. Video izletmek istiyorsanız, video çok. Verin 1 numaralı videoyu, Ne diyordu Neşet Ertaş, cahildim, dünyanın rengine kandım. Benim hemşehrimde kandım diyor."

"Eğitim diyorum, çocuklar, gelecek diyorum. Eğitim belki de en çok Kırşehir'e yakışır. Neden biliyor musunuz? 12. yüzyılda Caca Bey Medresesi'nde astronomi okutuluyordu. Erdoğan'a quantum diyorum, o yerli araba diyor. Sen kaportasına, ben beynine talibim o otomobilin. Dünya şunu tartışıyor, otomobili yapan mı, otomobili yapan robot mu, robotun beynini yapan mı güçlüdür. Beynini, yazılımını yapan güçlüdür. Ben çocuklarınıza gelecek, güzel bir gelecek vaat ediyorum. Meydanlara çıkıyor, dindar ve kindar bir nesil yetiştireceğiz diyor. Çocuklarınızı dindar yetiştirmenizden asla rahatsız olmam, kindar yetiştirmeyin."

"Öğretmenlere, polislere, din görevlilerine, hemşirelere 3600 ek göstergeyi vereceğiz. Üniversitelilere 19 Mayıs ve 29 Ekim'de 500'er lira vereceğiz. Biz iş, aş, gelecek derdindeyiz. Şöyle yapacağız; Türkiye 1 televizyondan 10 euro, bir otomobilden 100 euro kazanıyoruz. Neden para kazanamıyoruz, onu tespit edelim. Bizim markamız yok, markamız. Mercedes, BMW yok. Markayı, tasarımı gençler yapar."

"Erdoğan'ın kaldığı sürede doların düşmesi mümkün değildir. Bir ülkede demokrasi yoksa, yatırımcı oraya güvenmez. Güvenmiyor da, senin de kaynakların yetmiyor. Yatırımcı getirmen için güvenmesi lazım. Türkiye'de yargı bağımsız, kurallar işliyor demesi lazım. ABD'li bir yatırımcı şunu görmedi mi, Merkez Bankası Başkanı'nı AK Parti Genel Merkezi'ne çağırdılar. Koca koca hakim ve savcılar, cumhurbaşkanı salona girince ayağa kakıyor. O hakimlerden bu ülkeye hayır gelmez. Cumhurbaşkanı olunca o salona girdiğimde, hakimler ayağa kalkmamalılar. O hakimler beni de yargılayabilmeli."

"Son günlerde bir şey daha başlatıldı. Bu seçimi iptal ettirebilir miyiz? Sakın ha, kaçma mindere gel. Seçimin tarihini, kurallarını Erdoğan belirledi, neden kaçıyorsun kardeşim? Siyasetçi şimdiye kadar hep kemer sıkacağız dedi. Yine sıkacağız ama, vatandaş değil, devlet sıkacak. 300 arabayla gezmek yok. Kırşehir Şeker Fabrikası, kaç paraya satıldı? 330 milyona satıldı. AK Parti'ye oy vermiş Kırşehirli kardeşim sıkı dur. Erdoğan'ın bir uçağı 410 milyon"

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)