BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ertelenebilir----

IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ertelenebilir

IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ertelenebilir
27 Şubat 2020 - 08:34 www.finansgundem.com

Her yıl Nisan ayında yapılan IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları'nın  bu yıl ertelenmesi veya toplantıların telekonferans yoluyla  gerçekleştirilmesi değerlendiriliyor

Reuters'in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, her yıl Nisan ayında yapılan IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları'nın bu yıl ertelenmesi veya toplantıların telekonferans yoluyla gerçekleştirilmesi değerlendiriliyor.
Habere göre 17-19 Nisan tarihlerinde yapılması planlanmış olan ve dünyanın her yerinden 10 bin kadar yetkili, gazeteci, iş insanı ve sivil toplum temsilcisinin katılması öngörülen toplantıların, yeni korona virüs salgını nedeniyle ertelenmesi gündemde.
IMF ve Dünya Bankası'ndan yetkililerin üye hükümetler ile toplantıların iptal edilmesini konuştuklarını, ancak başka seçeneklerinde masada olduğunu belirten kaynaklar, henüz bir karar alınmadığını, alınacak kararın salgını kontrol etme çabalarının önümüzdeki günlerde veya haftalarda gösterecekleri etkilere bağlı oduğunu vurguluyorlar.
Tartışılan seçenekler arasında sadece az sayıda toplantının yapılması, üye ülkelerden katılacak delege sayısının kısıtlanması ve toplantıların telekonferans yoluyla yapılması var.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)