BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİmar barışı başvuruları uzatılabilir----

İmar barışı başvuruları uzatılabilir

İmar barışı başvuruları uzatılabilir
25 Aralık 2018 - 09:37 www.finansgundem.com

31 Aralık’ta sona erecek olan imar barışı başvurularında yeni uzatma gündemde

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda torba teklif görüşmeleri sırasında AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş milletvekillerinin süre uzatımıyla ilgili sorularına “Uzatılacak diye biliyorum ama teyit etmeye çalışıyorum” dedi. Birinci ve ikinci köprüden geçmesi yasak olan araçlara kesilen cezaların silinmesi ve tahsil edilen cezaların iade edilmesi düzenlemesi konusunda da komisyona bilgi verildi. Muş, “26 bin 744 adet tebligatın ödemesi yapılmış, 19 milyon 922 bin lira tahsilat yapılmış, bu da iade edilecek” diye konuştu. (Hacer Boyacıoğlu/Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okan 25 Aralık 2018 11:51

    Yapı ruhsatı ve binalarda her ünite için iskan bşr arada kolaylaştırılmış şekilde olmalı. Sistem pratik ve hep hızlı akmalı. Gereken ruhsatları almayanlar her yol için belli miktar para cezaları ödemeli. Ruhsatsız yapılar yıkıms da konu edilmeli.

  • Emlak25 Aralık 2018 11:47

    Uzatılmalı be son bşr tarih belirlenmeli. Bu tarihe kadar yapı ruhsatı alınmayan yapılar yıkılıp arsalar kamulaştırmalı. Vatandaşlar arası eşitlik olmalı.

  • Anlayış25 Aralık 2018 11:33

    İmar barışının ek süre verilmesinin yanında bireysel başvurulara izin verilmeli apt ve koperetif yapılarında imar barışına katılmak isteyenle istemeyen ler aralarında sürekli anlaşmazlıklar oluyor .Bireysel başvuru kabul edilirse herkes kendinden sorumlu olur .İmar barışında kat itifak lı veya hisseli tapular da toplu başvuru şartı bireysele çevrilirse başvuru sayısı oldukça artar .İMAR BARIŞINDA BİREYSEL BAŞVURu istiyoruz.