BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan Uysal'a 'soyadı' cevabı: Komedi----

İmamoğlu'ndan Uysal'a 'soyadı' cevabı: Komedi

İmamoğlu'ndan Uysal'a 'soyadı' cevabı: Komedi
11 Nisan 2019 - 16:04 www.finansgundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Mevlüt Uysal'ın AK Parti'li seçmenin soyadından dolayı seçmen kayıtlarının silindiği iddiasının komik olduğunu ve ciddi bir temele dayanmadığını söyledi.

AK Parti'nin Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal'ın "AK Parti'ye oy verdiği anlaşılanların kaydı silinmiş" açıklamasının komik olduğunu söyledi. İmamoğlu "Soyadı kısmı bir komedi. Bolca skeç yapılır bununla ilgili, konu olarak da işin baş gündemine İmamoğlu oturdu. İmamoğlu acaba kime oy verdi?" ifadesini kullandı. İmamoğlu, sahte seçmen iddiasıyla ilgili de, "Uysal ne kadar yakın çevresi varsa Ocak ayının başında oraya nakletmiş" dedi.

CHP'li İmamoğlu, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yaşandığı öne sürülen sahte seçmen iddialarına ve Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal'ın 'Soyadından AK Parti'ye oy verdiği tespit edilen 3 bin 92 kişinin kaydı silinmiş' açıklamalarına yanıt verdi.

AK Parti'nin 'organize usulsüzlük' yapıldığını iddia etmesi sonrasında polislerin kapı kapı gezdiği Büyükçekmece'de yaşananlara tepki gösteren İmamoğlu, "Hukuken böyle bir hakları yok. Böyle beyan ettikleri gibi bir nüfus hareketi yok. Altını çizerek söylüyorum, yalan" dedi.

İmamoğlu, bazı basın organlarını tehdit ettiği iddialarına ilişkin de, "Tehdit etmedim. Köklü kurumlara isimlerinin haklarını vermelerini söyledim. Rakibim konuşuyor veriliyor. Ben cevap veriyorum verilmiyor. Böyle olur mu?" ifadesini kullandı.