BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan adaylık sorusuna ilginç yanıt----

İmamoğlu'ndan adaylık sorusuna ilginç yanıt

İmamoğlu'ndan adaylık sorusuna ilginç yanıt
11 Haziran 2023 - 16:20 www.finansgundem.com

İBB Başkanı İmamoğlu, "CHP Genel Başkanlığı'na aday mısınız?" sorusuna "Menzile yürüme hususunda net olarak kararlıyım. Asla kişilere bağlı bir düzene değil, kalıcı bir demokrasi düzeninin partimizde de var olması yönünde kararlıyım." yanıtını verdi

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerinden ardından Merkez Yönetim Kurulu'nda geniş çaplı değişikliğe gitti. Ancak yapılan değişikliklerin parti içinde yeterli bulunmadığı belirtiliyor.

Adı genel başkanlık için geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. 

Haliç Su Sporları Merkezi açılışına katılan İmamoğlu, "CHP Genel Başkanlığına aday mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

"Değişim konusunda kararlıyım" diyen İmamoğlu, "Menzile yürüme hususunda net olarak kararlıyım. Asla kişilere bağlı bir düzene değil, kalıcı bir demokrasi düzeninin bu ülkede var olması için, bunun partimizde de var olması yönünde kararlıyım." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'YEÇOK  İYİ GELECEK"

İBB Başkanı, "Aday olduğum tek şey var, ülkemizde aynen İstanbul'da olduğu gibi büyük bir değişim. İstanbul'da değişim nasıl çok güzel bir sonuç verdiyse eminim ki siyasetteki bu anlamda değişim, hele muhalefette ve kendi partimden başlayan bu kıvılcımın Türkiye'ye çok iyi geleceğini çok iyi görüyorum." dedi.

"SİYASETİN TEMELİNE AYKIRIDIR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Belediye başkanları, seçildikleri belediyelere hizmet etmek durumundalar. Onu oradan alıp başka bir işe verelim, bu siyasetin temeline aykırıdır" açıklaması da sorulan İmamoğlu, şunları söyledi:

"Televizyon ekranları üzerinden ya da mikrofonları üzerinden tutarlı duruşumun yanı sıra bir başka tutarlı duruşum da ekranlar üzerinden başta siyasi partimin genel başkanı veya diğer fertlerine mesaj yollamayı yanlış buluyorum. Buralardan mesaj yollamak değil, karşılıklı konuşmanın daha doğru ve tutarlı olacağını düşünüyorum."

İmamoğlu'ndan "değişim" vurgusu

 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu yarın bir araya gelecek

 

İBB Başkanı İmamoğlu, seçim sonrası beklenen konuşmasını yaptı

 

İmamoğlu: Her şey yeniden başlıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)