BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Kanal İstanbul halkın önceliği değil----

İmamoğlu: Kanal İstanbul halkın önceliği değil

İmamoğlu: Kanal İstanbul halkın önceliği değil
26 Ocak 2019 - 07:06 www.finansgundem.com

Bahçelievler'de projelerini anlatan CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesinin öncelikleri olmadığını açıkladı

İstanbul Bahçelievler’de seçim çalışmaları yürüten ve halka projelerini anlatan CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Ben 100 sorunun içinde Kanal İstanbul’a rastlamadım. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil” dedi.

Esnaf ziyareti sırasında Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nda bulunan partililer de İmamoğlu’na selam verdiler. İmamoğlu girdiği bir dükkanda döner kesti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhammet Cerit26 Ocak 2019 09:55

    Halkın önceliği değil elbette. Ama ihale edilip projeyi özellikle hazineden finanse edeceksin ki inşaatçılara hazineden para aktarılsin. Verilen her ihale için alınan komisyonu da biliyursunuz zaten. Herkes herşeyi biliyorken neden bu yüzeysel eleştiri bilemedim. Delikanliysan açıkca bunları söyle sayın aday.