BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: İstanbul Yatırım Ajansı kuracağız----

İmamoğlu: İstanbul Yatırım Ajansı kuracağız

İmamoğlu: İstanbul Yatırım Ajansı kuracağız
28 Kasım 2019 - 16:16 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu 10 ülkenin ticaret odası başkanıyla buluştu. İmamoğlu, "İstanbul Yatırım Ajansı" kurmayı hedeflediklerini söyledi.

ABD, İngiltere, Almanya, Avustralya, İsviçre, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, Fransa ve İtalya’nın ticaret odaları başkanlarıyla yetkililerinden oluşan 24 kişilik heyetle İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda buluşan İmamoğlu, İstanbul'un tanıtımı ve kente yatırım konularında çalışmaları bulunduğunu ifade etti.

İmamoğlu, bu kapsamda İstanbul Yatırım Ajansı’nı kurmayı hedeflediklerini belirterek, “İstanbul Yatırım Ajansı’nın belediyenin bir birimi değil katılımcı bir karakterle büyümesi gereken bir alan olması konusunda da yol almak istiyoruz. Dolayısıyla sizi bir arada görünce, sizin o kurulacak olan kurumun parçası olmanız gerektiği konusunda zihnimde bir ışık yandı. Bunu mutlaka sizlerle konuşmak isterim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)