BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİlk üç kata asansör yasaklandı!----

İlk üç kata asansör yasaklandı!

İlk üç kata asansör yasaklandı!
31 Aralık 2014 - 13:36 www.finansgundem.com

Edirne'de ilk üç kat için asansöre binmek yasaklandı

Edirne'de valilik, asansörlerin ilk üç kat için kullanılmasını yasakladı. Karar kamu ve özel sektördeki kuruluşlar için geçerli olacak. Amaç obeziteyle mücadele.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Valilik toplantı salonundaki, "Asansör Yerine Merdiven Kullanalım Projesi"nin tanıtımında, Edirne Valiliğinin, sağlıklı bir toplum için yürüttüğü projelere bir yenisini eklediğini söyledi.

Kamu ve özel sektör kuruluşlarında, asansörlerin ilk üç katta çalışmayacağını belirten Şahin, şöyle konuştu:

" Türkiye ’de ilk kez uygulanacak bir projeye imza atıyoruz. Bundan böyle gerek kamu gerekse özel sektördeki tüm asansörlerin ilk 3 durağı iptal edilecek. 3 durak iptal edilmek suretiyle dördüncü durağa kadar asansörle çıkılmaması uygulamasını sağlık açısından başlatıyoruz. Uygulama yarından itibaren başlayacak. Daire amiri, merdiven çıkamayacak rahatsızlığı bulunanlara asansör kullanma izni verecek."

TUZ, ŞEKER VE HİJYENE YÖNELİK DENETİMLER

Şahin, daha önce sağlıkla ilgili projeleri kapsamında da tek şeker kullanımı, tuzlukları restoran masalarından kaldırma, kafe ve kahvehanelere bulaşık makinesi, berberlerde steril alet bulundurma zorunlulukları getirdiklerini hatırlatarak, yeni yıldan itibaren konuya ilişkin denetimlerin sıkılaştırılacağını kaydetti. (AA)
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)