BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlhan Omar: ABD destekli darbe Venezuela'da çözüm getirmez----

İlhan Omar: ABD destekli darbe Venezuela'da çözüm getirmez

İlhan Omar: ABD destekli darbe Venezuela'da çözüm getirmez
25 Ocak 2019 - 06:46 www.finansgundem.com

Temsilciler Meclisi'nin Müslüman kadın üyesi Demokrat İlhan Omar, ABD'nin Venezuela'da bir darbe girişimi başlattığını belirterek Trump yönetimini eleştirdi

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi İlhan Omar, Venezuela'daki gelişmelere ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Venezuela'da aşırı sağcı muhalifleri başa getirme çabası içinde olduğunu vurgulayarak bu adımın Venezuela'daki şiddeti artıracağını ve bölgeyi daha da istikrarsızlaştıracağını belirtti.

AA'nın haberine göre; Omar, "Venezuela’daki ABD destekli darbe, (Venezuela halkının) karşılaştıkları korkunç sorunlara çözüm değil. Barışçıl diyalog için Meksika, Uruguay ve Vatikan'ın çabalarını desteklemeliyiz" ifadesine yer verdi.

"ABD, VENEZUELA MUHALEFETİNİ GAZA GETİRMEMELİ"

Öte yandan, diğer bir Temsilciler Meclisi Üyesi olan Ro Khanna yaptığı açıklamada, "ABD, Venezuela gibi kutuplaşmış ve çatışma içindeki bir ülkenin muhalefet liderini gaza getirmemeli." ifadesini kullandı.

Khanna, Meksika, Uruguay ve Vatikan'ın müzakere çabalarına destek verilmesi ve ülkenin enflasyonunu daha da kötüleştiren yaptırımların sona erdirilmesi gerektiğini vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)