BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlham Aliyev, Nevruz ateşini Karabağ'da yaktı----

İlham Aliyev, Nevruz ateşini Karabağ'da yaktı

İlham Aliyev, Nevruz ateşini Karabağ'da yaktı
20 Mart 2022 - 18:01 www.finansgundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'da Nevruz ateşini yaktı. Aliyev, "Biz Karabağ'a ve Doğu Zengezur'a ebediyen döndük ve burada, tarihi topraklarımızda ebediyen yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Karabağ'ın Sukavuşan kasabasında eşi Mihriban Aliyeva ile Nevruz ateşini yaktı, ardından ulusa seslendi.

Tarihi zaferin ardından ikinci kez Karabağ'da Nevruz'u kutladıklarını söyleyen Aliyev, 2020 yılında savaşarak, kan dökerek, şehitler vererek toprakları Ermeni işgalinden kurtardıklarını ve Karabağ'a döndüklerini ifade etti. Aliyev, işgalden kurtarılan topraklarda kapsamlı imar projeleri başlattıklarını, asıl görevlerinin yerlerinden edilmiş vatandaşların bir an önce ana vatanlarına dönmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

'Tarihi topraklarımızda ebediyen yaşayacağız'

Azerbaycan'ın güçlü olduğunu ve tüm bu işleri görmeye muktedir olduğunu vurgulayan Aliyev, "Biz Karabağ'a ve Doğu Zengezur'a ebediyen döndük ve burada, tarihi topraklarımızda ebediyen yaşayacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Aliyev, şunları söyledi:

Bütün bu güzelliklere güzellikler katacağız. Azerbaycanlılar burada rahat, huzur, sükunet ve güvenlik içinde yaşayacaklar. Barış ve güvenliğin garantörü Azerbaycan devleti ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleridir. Sevgili halkıma Nevruz tebriklerimi işgalden kurtarılan Karabağ'da iletmekten mutluluk duyuyorum. Bundan sonra da Azerbaycan'ın hızla gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Karabağ Azerbaycan'dır.

Blinken ve Aliyev, Rusya-Ukrayna savaşı ile bölgesel gelişmeleri görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev görüştü

Zelenskiy: Erdoğan ve Aliyev müzakerelerin başlaması için yardımcı olacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)