BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİkizlerin babası Erdoğan'ı alnından öptü----

İkizlerin babası Erdoğan'ı alnından öptü

İkizlerin babası Erdoğan'ı alnından öptü
08 Nisan 2017 - 07:08 www.finansgundem.com

Dünyanın konuştuğu ikizlerin babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alnından öptü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Beşşar Esad rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırısında 9 aylık Aya ve Ahmed isimli ikiz bebeklerini, eşini ve ailesinden 13 üyeyi kaybeden Suriyeli Abdülhamid el-Yusuf ile Hatay Havalimanı'nda görüştü. Erdoğan, aileye başsağlığı dileklerini ilettirken, Abdülhamid el-Yusuf da teşekkür ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alnından öptü.

Yusuf, "Tek ümidimiz, bizim büyük ağabeyimiz Recep Tayyip Erdoğan. Umarız ki mesajımız, tüm dünyaya ulaşır" dedi. 

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Efe08 Nisan 2017 22:17

    Misafir... senin ailene verdiğin değerden anlaşılan 3 kuruşa ailenini 7 sülaleni satarsin. Sonrada ömür boyu yaşarsın ev araba para. allah akıl versin

  • mehmet08 Nisan 2017 21:08

    Alnından öpülesi bir reisimiz var. Dost Tayyip

  • Doğru yoldan şaşarsan olacağı bu08 Nisan 2017 16:25

    Ortadoğu ülkeleri tüm haksızlıklara dur dememiş seyretmiş hatta bazıları zulme ortak, destek bile olmuştur. Doğru yoldan sapan herkesi Allah toplu halde helak eder. Ortadoğuda zulm, haksızlık var daima. Siyasiler adil kanunlar yapmadı, kanunlara uymadı, mahkemeler adil çalışmadı, diktatörlere yandaşlar seyretti yedi içti keyfine baktı, kolluk kuvvetleri güçten, menfaatten yana oldu. Çocuklar iyi eğitilmedi, erdemli eğitilmedi, bilim teknoloji ile uğraşılmadı. Koltuklara zekiler, yetenekliler, bilgililer, hakedenler değil menfi olanlar, yalancılar oturdu. Sonuç bu ve hakedildi bence. Daha yeni başlıyoruz, bu işler ne yazık ki hepimizin ailesinin başında. Allah iyileri korusun.

  • vatansever,08 Nisan 2017 12:32

    Allah KImsenin basina vermesin bu acilara

  • Vehbi.08 Nisan 2017 11:14

    Bunlar komedi falan değil; Hayatın tam da gerçekleri! Her şeyini kaybetmiş bu insanlara yardım etmek çönce Allah ın emri sonra da insanlık vazifesidir. Alçak kahpeler gibi seyredenlerden asla olamayız. Komedi diyen soytarı senin başına aynı şeyler gelince görürsün komedi mi olur dram mı?

  • H.Tütüncü08 Nisan 2017 10:43

    Yapılan yorumları okuyunca insanlık bitmiş diye düşünüyorum.Adam iki çocuğunu, eşini ve ailesinden 13 kişiyi kaybetmiş. Gerçekten çok yazık bu insanlarla aynı havayı soluyoruz.

  • Misafir 08 Nisan 2017 09:53

    Evin araban maaşın olur artık paşa gibi yer içersin...

  • Mg08 Nisan 2017 08:53

    Komedi