BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki ünlü serbest, 36'sı sorguda!----

İki ünlü serbest, 36'sı sorguda!

İki ünlü serbest, 36'sı sorguda!
25 Ocak 2013 - 10:25 www.finansgundem.com

Dizi ve sinema dünyası İstanbul'da narkotik operasyonuyla sarsıldı! Birçok ünlü isim gözaltında...

İstanbul'da bu sabah narkotik operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 'Issız Adam' filmiyle tanınan Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy ve şarkıcı Cenk Eren'in yanı sıra bir çok ünlü isim gözaltına alındı.Ünlü isimlerin kan, tükürük ve tüy örnekleri alındı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacılara yönelik alınan ihbar üzerine çalışma başlattı. Bir süre yürütülen telefon ve fiziki takibin ardından dün sabah erken saatlerde eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyonda, torbacılardan uyuşturucu alarak kullandıkları öne sürülen şarkıcı Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, "Miss Turkey 2011" güzellik yarışmasında 2'nci olan Gizem Karaca, DJ Nuri Kösem, oyuncu Ergün Taş, Selen Katırcıoğlu, Can Yurtsevdi, oyuncu Yusuf Akgün, Ayşe Selin Boronkay'ın da arasında bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınanlar yapılan sağlık kontrollerinin ardından Narkotik Şube'ye sorgulanmak üzere getirildi. Ünlü isimlere, yapılan sağlık kontrollerinde kan ve kıl örnekleri alındığı belirtildi. Cenk Eren, sağlık kontrolüne götürülürken soruları yanıtsız bırakırken, Cemal Hünal, "Bilgime başvurmak için çağırdılar. Niçin buraya geldiğimi ben de bilmiyorum. Henüz bilgilendirilmedim, kusura bakmayın" dedi.
ÇAĞATAY ULUSOY: İFADE VERİP GİDECEĞİZ
Çağatay Ulusoy, Adli Tıp'a götürülürken gazetecilerin sorularına "İfade verip gideceğiz" şeklinde cevap verdi 
EREN VE HÜNAL SERBEST
Cenk Eren ve Cemal Hünal, Emniyet'teki sorgularının ardından kan, tükürük ve kıl örneklerinin alınmasından sonra Adli Tıp Kurumu'ndan serbest bırakıldı. İddiaya göre Eren ve Hünal'ın içici oldukları belirtilerek savcılık talimatıyla salıverildikleri öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)