BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki metrobüs kafa kafaya çarpıştı!----

İki metrobüs kafa kafaya çarpıştı!

İki metrobüs kafa kafaya çarpıştı!
11 Haziran 2017 - 17:34 www.finansgundem.com

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralılar olduğu bildirilirken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi

Kaza, Söğütlüçeşme İstasyonunda saat 17.20 sıralarında meydana geldi. İstasyonda yolcu alarak kalkan metrobüs ile istasyona giren iki metrobüs aynı şeritte çarpıştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Kazada 3’ü ağır 32 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Araçta sıkışan metrobüs şoförünün kurtarılması için de çalışma başlatıldı. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılan şoför hastaneye kaldırıldı.
İlk müdahalesi sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan yaralı yolcular da çevre hastanelere sevk edildi.

Yaralılardan 3'ünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.

 Kaza nedeniyle bir süre durağın üst kısmında devam eden metrobüs seferleri, araçların yoldan kaldırılmasının arından normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • urla12 Haziran 2017 00:49

    kesin fetö yapmıştır

  • bir yorum11 Haziran 2017 20:31

    Kardeşim geçenlerde beylikdüzüne metrobüsle gittim valla çok korktum.Adam nasıl boş yol diye korkunç hızla gidiyor.Bu adamları denetleyenler nerde yahu:biz hayatımızı yolda mı bulduk.Ne sürat ne sürat aman Allahım.Yani yangından mal kaçırıyor dersin adam için.Kardeşim sefer sayılarını artırın belli bir hızın üzerini geçmesinler.Takograflarını her gün kontrol edin.Bu ülkede kontrol mekanizması niye işlemiyor bir türlü anlamıyorum.Ne olcak şimdi ramazan ramazan insanlar yoktan yere yaralandılar.Kim verecek bunun hesabını.Lütfen yetkililere sesleniyorum.Şehiriçi ulaşımı muhakkak kontrol edilmesi lazım.Öyle kafalarına göre sürat yapamazlar.Can taşıyorlar.Birde şu karşıya giden özel halk otobüsleri de öyle çok çok süratliler.onlarada bir şeyler yapılmalı.

  • mediha11 Haziran 2017 18:25

    gözlerinin cep telefonundan ayırabilseler, kaza olmayacak. kulaklık takıp konuştuklarında sorun yok ama bariz habire mesajlaşıyorlar sanki kahve de çay içer gibi