BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİki dev bankadan birleşme bombası----

İki dev bankadan birleşme bombası

İki dev bankadan birleşme bombası
04 Haziran 2018 - 09:46 www.finansgundem.com

UniCredit'in Societe Generale ile birleşme imkanını araştırdığı iddia edildi. Societe Generale, birleşme yönündeki iddiaları yalanladı

Financial Times gazetesinin haberine göre İtalya'nın en büyük bankası UniCredit SpA, Fransa'nın önde gelen bankalarından Societe Generale SA ile birleşme olasılığını araştırıyor. Bu iki bankanın bir araya gelmelerinin Avrupa bankaları arasında birleşmelere öncülük edebileceği ifade ediliyor.

FT, dana önce Societe Generale'nin yatırım bankacılığı bölümünü yöneten ve şimdi UniCredit'in CEO'su olan Fransız Jean-Pierre Mustier'in bu birleşme fikrini aylardan bu yana geliştirmekte olduğunu vurguladı.

Financial Times, şu ana kadar resmi bir temasta bulunulmadığını, ancak Societe Generale yöneticilerinin de birleşme olasılığını değerlendirmekte olduklarını öne sürdü.

Her iki taraftan üst düzey yöneticilerin yaptıkları açıklamalarda, planlamanın daha erken bir aşamada olduğunu ve İtalya'daki siyasi ortamın bir anlaşma için takvimin gecikmesine yol açtığını da belirttiler.

SOCGEN, BİRLEŞME GÖRÜŞMELERİNİ YALANLADI

Societe General, UniCredit ile birleşme görüşmelerinin olduğu haberleri yalanladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)