BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIKEA, korona yardımlarını iade ediyor----

IKEA, korona yardımlarını iade ediyor

IKEA, korona yardımlarını iade ediyor
16 Haziran 2020 - 14:05 www.finansgundem.com

İsveç merkezli mobilya markası IKEA, virüs döneminde 9 ülkeden aldığı finansal yardımları iade etmek için çalışma başlattıklarını açıkladı.

İsveçli mobilya zinciri IKEA, salgın döneminde Belçika dahil 9 ülkeden aldığı finansal yardımları iade etmek için çalışma başlattı.

Firma, uğradıkları zararın tahmin ettiklerinden daha az olması nedeniyle, geri ödeme için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Financial Times'ın haberine göre IKEA, ekonominin durgunlaştığı dönemde şirketlere yardımcı olmak için sağlanan devlet yardımının geri ödenmesi hakkında dokuz ülke ile görüşme başlattı. Bu ülkeler arasında Belçika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, Portekiz, Romanya, Sırbistan, İspanya ve ABD bulunuyor.

Firma yetkililerine göre, krizin ilk döneminde şirketin alımlarının yüzde 70-80 oranında düştüğü görülüyordu ve toplam 374 mağaza kapatılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)