BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'İdrisciğim Ordu için çok çalıştı'----

'İdrisciğim Ordu için çok çalıştı'

'İdrisciğim Ordu için çok çalıştı'
08 Şubat 2013 - 11:39 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, nüfus artışında İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'in çok büyük katkıları olduğunu söyledi

Başbakan Tayyip Erdoğan dün Karadenizli milletvekilleri ve teşkilat yöneticileriyle nüfus artış hızının düşmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği toplantıda, “İdrisçiğim Ordu’nun nüfusunu arttırmak için çok çalıştı. Onda 6 çocuk var. Sizde ne var?” dedi.
Hükümet olarak terörü bitirmekte kararlı olduklarını, süreci olumlu bir şekilde götürmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Erdoğan, “Biz birlik ve beraberlik içinde bu işi götürmeye çalışırken, birileri de aramıza nifak tohumları sokmaya çalışabilir. Bu provokasyonlara karşı hepimiz dikkatli olmalıyız. Bu sabotajlara izin vermeyin” diye konuştu. “Bizde Türkçülük de Kürtçülük de olmaz, ikisine de karşıyız. Etnik ayrımlara da milliyetçiliğe de karşıyız, prim vermeyiz. Bizler aynı Allah’ın yarattığı kardeşleriz” diyen Erdoğan, birliği daha da geliştirip pekiştirmek için Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu bölgeleri arasında “kardeş il” uygulaması önerdi. Basına kapalı toplantıda Erdoğan, PKK’ya silah bıraktırmaya yönelik İmralı ile görüşme sürecini ise bisiklet almak için biriktirdiği harçlığını Van’lı depremzedelere gönderen Trabzon’da yetimhanede kalan küçük Muhammet Demirci’yi örnek verip, “İşte gerçek Türkiye budur. Bu bizim birliğimizin ne kadar sağlam olduğunun örneğidir, kardeşlik bizim genlerimizde var” diyerek anlattı.
İdrisçiğimde 6 çocuk var sizde ne var
Nüfus artış hızının düşmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği toplantıda, “En az 3 çocuk” önerisini yineleyen Başbakan Erdoğan, buna “İdrisçiğim” diye hitap ettiği İdris Naim Şahin’i örnek gösterdi. Erdoğan, “İdrisçiğim Ordu’nun nüfusunu arttırmak için çok çalıştı. Onda 6 çocuk var. Sizde ne var?” dedi.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • celtics7508 Şubat 2013 15:03

    Küçük Muhammed harçlığını Van'a göndersin,Van'lılar gelen yardımları yağmalasın,sokak isimlerini kürtçe yapsın,kaçak elektrik kullansın,gelen elektrik idaresi memurunu dövsün,beş kuruş vergi vermesin,çalışmasın,üretmesin.Sonrada kardeşiz,şuyuz buyuz.Bırakın bu işleri...