BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkICBC Bank Turkey'de görev değişikliği----

ICBC Bank Turkey'de görev değişikliği

ICBC Bank Turkey'de görev değişikliği
04 Aralık 2018 - 11:51 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz hafta genel müdürü değişen ICBC Bank Turkey'de bugün de genel müdür yardımcılarında değişiklik gerçekleşti

ICBC Bank Turkey yönetiminde değişiklikler devam ediyor. Genel müdürün değişmesinin ardından genel müdür yardımcılarında da değişiklik gerçekleşti. Yönetim kurulunun aldığı kararla iki genel müdür yardımcısı görevlendirildi.

Mali İşler Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Yubao CHEN'in, 04.12.2018 tarihinden geçerli olmak üzere Cross Border Finans, Kurumsal ve Ticari Bankacılık Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine, Operasyonlar ve Hukuk Müşavirliği Grubu'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Jinhong LI'nin; 04.12.2018 tarihinden geçerli olmak üzere Mali İşler, Operasyonlar ve Hukuk Müşavirliği Grubu'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine karar verildi.

Bankadan KAP'a şu açıklama yapıldı:

Bankamız Yönetim Kurulunca ;

- Mali İşler Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Yubao CHEN'in, 04.12.2018 tarihinden geçerli olmak üzere Cross Border Finans, Kurumsal ve Ticari Bankacılık Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine,

- Operasyonlar ve Hukuk Müşavirliği Grubu'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Jinhong LI'nin; 04.12.2018 tarihinden geçerli olmak üzere Mali İşler, Operasyonlar ve Hukuk Müşavirliği Grubu'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)