BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİCA: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düşmemiştir----

İCA: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düşmemiştir

İCA: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düşmemiştir
12 Kasım 2023 - 15:50 www.finansgundem.com

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevreyolu İşletmesini üstlenen İCA'dan sosyal medyada yer alan 'Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düşme anı' şeklinde paylaşılan görüntülerle ilgili açıklama yapıldı.

11 Kasım Cumartesi akşamı İstanbul'da etkili olan gökgürültülü sağanak yağış sırasında, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düştüğü iddiasıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarına dair açıklama geldi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevreyolu İşletmesi İCA tarafından yapılan açıklamada sosyal medya paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

"11 Kasım 2023 tarihinde İstanbul'da meydana gelen kuvvetli yağışta Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düştüğüne yönelik yapılan haberler ve sosyal medya paylaşımları gerçeği yansıtmamaktadır. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düşmemiştir. " ifadeleri kullanıldı.  

Açıklamada köprünün doğal olaylara karşı en yüksek teknolojiyle korunduğunun altı çizildi. Açıklamada ayrıca, "Köprünün üzerinde bulunan her iki kulede, 2 km çapındaki alanı kapsayacak şekilde, yıldırıma karşı koruyucu paratoner sistemleri bulunmaktadır." denildi.  

 

Bilimde çığır açan yöntemle yıldırımın yönü değiştirildi!

 

Iğdır'da korkunç anlar! Eve düşen yıldırım kamerada

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)