BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİBB'nin üniversitelilere vereceği burs için başvurular başladı----

İBB'nin üniversitelilere vereceği burs için başvurular başladı

İBB'nin üniversitelilere vereceği burs için başvurular başladı
26 Eylül 2022 - 14:34 www.finansgundem.com

Genç Üniversiteli Desteği projesi kapsamında İBB'nin 75 bin üniversite öğrencisine vereceği 4 bin 500 TL değerindeki burs için başvurular başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 'Genç Üniversiteli Desteği' projesi kapsamında üniversite öğrencilerini ekonomik anlamda desteklemek için 75 bin öğrenciye 4 bin 500 TL burs desteğinde bulunacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre söz konusu burstan yararlanmak isteyen öğrencilerin kendisinin ya da ailesinin İstanbul’da ikamet etmesi, devlet ya da vakıf/özel üniversitelerinde yüzde 100 burslu okuması gerekiyor. Ara sınıf ve son sınıf öğrencilerinin de yıl sonu başarı notunun 100 üzerinden en az 53 ya da 4 üzerinden 2.00 olması da istenen kriterler arasında yer alıyor.

Açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri, ücretli değişim programında olanlar, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, 25 yaşından büyükler ise burstan faydalanamayacak.

‘İstanbul Senin’ uygulaması üzerinden başvurular alınacak

Öğrenciler, burs desteği için İBB’nin ‘İstanbul Senin’ uygulaması üzerinden başvuru yapacak. Proje ve ölçütler hakkında ayrıntılı bilgiler mobil uygulamasında yer alıyor. Bugün başlayan başvurular 16 Ekim’de bitecek. Yapılacak değerlendirmelerin ardından burs almaya hak kazanan öğrencilere, ekim ayından itibaren üç taksit olarak ödeme yapılacak.

Burs veren kurumlar listesi

 

Kazazedeler İBB'den zararlarının karşılanmasını isteyebilir

 

İBB Teknoloji Atölyeleri ilk mezunlarını verdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)