BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHuzurevlerinde tedbirler gevşetilecek müjdesi ----

Huzurevlerinde tedbirler gevşetilecek müjdesi

Huzurevlerinde tedbirler gevşetilecek müjdesi
19 Ocak 2021 - 14:38 www.finansgundem.com

Korona virüs ile mücadele kapsamında engelli ve yaşlı bakım kuruluşlarında kalan vatandaşların ve personelin aşılanmasına başlandı. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, ilerleyen süreçte tedbirlerin gevşetilebileceği müjdesini verdi.

Korona virüs ile mücadele kapsamında yaşlı ve engelli bakım evlerinde kalanlar ile personelin aşılanmasına başlandı.

87 BİN SAKİNİMİZ AŞILANACAK

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, Türkiye'deki özel, resmi huzurevleri ve engelli bakım merkezlerinin tümünde aşılama işlemlerinin başladığını söyledi. Koç, aşıların oluşturulan aşı ünitelerinde, revirlerde sağlık gözetimi altında yapıldığını, aşı uygulamasından sonra yaşlılar ve engellileri revirde gözlem altına tutulduğunu kaydetti. Koç, aşıyla ilgili süreçleri yakından takip ettiklerini, tüm kuruluşlarda etkin tedbirlerin alındığını belirterek, "Türkiye genelinde 87 bin sakinimiz ve personelimiz aşılanacak. Biz tüm sakinlerimizi ve hizmet eden sağlıkçı ve diğer personelimizin tümünü aşılayacağız. Çünkü biz 14 günlük vardiyalarla çalışıyoruz. Mart ayından bugüne kadar bütün personelimiz vardiya sistemiyle çalışmaktaydı" dedi.

TEDBİRLERİ ESNETECEĞİZ

Koç, ikinci doz aşıların da 28 gün sonra yapılacağını hatırlatarak, "Sonrasında bir 15 gün daha bağışıklanmayla ilgili bir süre bekleyeceğiz. Ondan sonra tedbirlerimizi de ona göre esneteceğiz ve yaşlılarımız sevdiklerine, ailelerine, çocuklarına kavuşabilecek müjdesini vermek istiyorum" dedi.

Üç büyük yabancı kurumdan parite öngörüleri

 

Hazine'den 3 yabancı kuruma eurobond ihraç yetkisi

 

Kovid-19 aşıları karekod sistemiyle kişiselleştiriliyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)