BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHuzurevinde yangın dehşeti: 1 ölü----

Huzurevinde yangın dehşeti: 1 ölü

Huzurevinde yangın dehşeti: 1 ölü
07 Ağustos 2015 - 21:57 www.finansgundem.com

İzmir Buca'daki Zübeyde Hamın Huzurevi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Bir KOAH hastası hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var

İzmir'in Buca ilçesi Gürçeşme semtindeki Zübeyde Hanım Huzurevi'nde yangın çıktı, dumandan etkilenen bazı yaşlılar ambulanslarla hastanede tedavi altına alındı. Hastanede 1 KOAH hastasının hayatını kaybettiği öğrenildi.

İzmlr Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı huzurevinin 3 katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Görevlilerin durumu bildirmesi üzerine huzurevine 15 itfaiye ekibi ve 10 ambulans sevk edildi. Ambulanslar dumandan etkilenen bazı yaşlıları çevredeki hastanelere götürdü. Sağlık görevlilerince bazı kişilere de huzurevi bahçesinde oksijen verildi.

 

Çevik Kuvvet ekipleri, huzurevi çevresinde güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırırken itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi uzun süre devam etti.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgilere göre yoğun dumandan etkilenen KOAH hastası 82 yaşındaki Mehmet Baran kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Yangında çeşitli nedenlerden dolayı yaralanan 11 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



FACİADAN DÖNÜLDÜ


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yaptırdığı binada çıkan yangının nedeninin elektrik kontağından olduğu düşünülürken, yangına hızlı müdahale edilmesi büyük bir faciayı önlemiş oldu.

KOCAOĞLU: BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, huzurevinde incelemelerde bulundu.

Kocaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 20.30 sıralarında televizyon izlenen bölümde çıkan yangına itfaiyenin hemen müdahale ettiğini, yaşlıların kurtarıldığını, bir kişinin ise hayatını kaybettiğini belirtti.

Kocaoğlu, durumu ağır olan bir yaralının Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığını, diğerlerinin ise ayakta tedavi edildiğini ifade ederek, "Hepimize geçmiş olsun. Burayı tahliye ediyoruz. Onları Eşrefpaşa Hastanesine ve uygun yerlere yerleştiriyoruz. Yangının çıkış nedeni henüz belli değil. Olay yeri inceleniyor. Rapor çıktığı zaman hepimizin haberi olacak" dedi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Cemil Şeboy ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da huzurevine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Zübeyde Hanım Huzurevinde çıkan yangında 2'si ağır 30 kişi tedavi altına alınmış, durumu kritik bir kişi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)