BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHüseyin Çapkın'a bu 3 konu sorulacak!----

Hüseyin Çapkın'a bu 3 konu sorulacak!

Hüseyin Çapkın'a bu 3 konu sorulacak!
01 Eylül 2016 - 09:34 www.finansgundem.com

4 yıl yönettiği Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet müdürlüğü binasının nezarethanesine konulan Hüseyin Çapkın'ın, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ifadeleri', '17/25 Aralık operasyonları' ve 'FETÖ' konusunda sorgulanacağı öğrenildi

İzmir'deki yazlığında gözaltına alınan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, FETÖ soruşturması kapsamında 3 ayrı konuda sorgulanacak.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında İzmir Çeşme'deki yazlığında gözaltına alınan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın İstanbul'a getirildi.

O BİNANIN NEZARETHANESİNDE TUTULUYOR

Gözaltında tutulan Çapkın'ın, 2009-2013 yılları arasında en tepe yöneticisi olduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki merkezinde nezarethaneye konulduğu ifade edildi.
Çapkın'ın daha önce Emniyet müdürlüğü'nü yaptığı İzmir'de yakalanıp, daha sonra tayih olduğu İstanbul'da nezarethaneye konulması ilginç bir tesadüf oldu.

3 TEMEL KONUDA SORGULANACAK

Çapkın'ın sağlık kontrolünden geçirildikten sonra uzun bir dönem görev yaptığı Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün B bloğunda bulunan nezarethaneye konuldu.
Çapkın'ın, soruşturmayı yürüten savcı tarafından emniyette 'İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ifadeleri', '17/25 Aralık operasyonları' ve 'FETÖ' soruşturması kapsamında 3 ayrı konuda sorgulanacağı öğrenildi.

Milliyet

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)