BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakHürriyet Emlak’ta üst düzey atama----

Hürriyet Emlak’ta üst düzey atama

Hürriyet Emlak’ta üst düzey atama
29 Mart 2017 - 13:21 www.finansgundem.com

Hürriyet Emlak’ın Pazarlama Koordinatörü Sevil Mert oldu

Önde gelen emlak sitelerinden Hürriyet Emlak istikrarlı büyümesine paralel olarak insan kaynağını da güçlendirmeye devam ediyor. 1 Mart 2017 itibariyle tüm pazarlama faaliyetlerinden sorumlu koordinatör (CMO) olarak Sevil Mert Hürriyet Emlak ailesine katıldı. Böylelikle Hürriyet Emlak’ın tüm online ve offline pazarlama faaliyetleri üst düzey ele alınacak ve yönetilecek. 

Sevil Mert, Hürriyet Emlak’ın tüm pazarlama faaliyetlerinin yanı sıra; Hürriyet Gazetesi, Hurriyet.com.tr, Big Para, Hürriyet Seyahat, Mahmure ve Hürriyet Aile gibi Hürriyet markalarının marka ve pazarlama iletişim yönetiminden sorumlu olarak görev yapacak.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan Sevil Mert, Bahçeşehir Üniversitesi Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler bölümünde yüksek lisansı yaptı. 

Profesyonel kariyerine 1999 yılında Egebank A.Ş. Çağrı Merkezinde başlayan Mert, 6 yıl farklı bankada Alternatif Dağıtım Kanalları Ürün Yönetimi tecrübesinden sonra Teknoloji Holding bünyesinde internet projeleri geliştiren Embrio A.Ş.’de 2007- 2010 yıllarında Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak da Sigortam.net’de 2010 Mayıs-2017 Şubat dönemlerinde CMO olarak çalıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)