BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHülya Avşar ve örümcek ağları----

Hülya Avşar ve örümcek ağları

Hülya Avşar ve örümcek ağları
07 Mart 2016 - 08:20 www.finansgundem.com

Estetik ameliyatlarda her gün yeni bir yöntem ortaya çıkıyor. Bunlardan biri de Hülya Avşar'ın geçtiğimiz günlerde uygulattığı "Örümcek Ağı" ameliyatı

Estetik ameliyatlar artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Ancak bu ameliyatlar bilinçsizce uygulandığında çeşitli riskleri de beraberinde getiriyor. Getirdiği risklere rağmen, ünlü isimlerin bu risklere aldırış ettiği pek söylenemez. Sabah'tan Ayşe Özyılmazel köşesinde bu konuya değindi ve Hülya Avşar'ın geçirdiği ameliyatları araştırdı. İşte o yazı:

Burada Hülya Avşar sadece ünlü olduğu için bir örnek. Var böyle vakalar; biraz düzelteyim, yüzüme gençlik katayım derken ayarı kaçan, yapılan müdahalenin oldukça belli olduğu birçok kadın görüyoruz etrafımızda. Peki güzelim yüzüne ne yapmış olabilir Hülya Avşar?

Bu soruyu Dr. Serhat Tuncer'e sordum. Fotoğraflarına bakınca Avşar'ın kendisine örümcek ağı uygulaması yaptırdığını tahmin ettiğini, kaşlarının ve yanaklarının içeriden iple askılama sistemiyle yukarı çekildiğini söyledi: "Yüz germe yapılması gerekirken zorlayıcı işlemler yaparsanız, bazen böyle arzu edilmeyen görüntüler çıkabiliyor. Hülya Hanım, bu işlemle Joker yüz olmuş ama korkmayın; üç vakte kadar geçecek çünkü ipler bir süre sonra kendini bırakacak ve yüz eski haline dönecek."
Ben buradan şunu çıkarırım; o zaman örümcek ağı yaptırmıyoruz çünkü çok riskli.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)