BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHülya Avşar büyük para istiyor----

Hülya Avşar büyük para istiyor

Hülya Avşar büyük para istiyor
05 Kasım 2016 - 21:13 www.finansgundem.com

Hülya Avşar, ABD’nin en çok izlenen programı 'The Oprah Winfrey Show’un benzerini Türkiye’de yapmak istiyor

Bugünlerde kendi hayatını anlattığı 'Selfie' filmiyle uğraşan Hülya Avşar, yeni televizyon programları için de görüşmeler yapmayı ihmal etmiyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; en son yaptığı şov programında ünlü isimlerin bilinmeyenlerini ekrana getiren Avşar, bu kez yurtdışında yapılan bir formatı Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor.

Avşar kızı, 25 sene boyunca ABD’de yayımlanan ve reyting rekorları kıran 'The Oprah Winfrey Show’un benzerini yapmak istiyor. Oprah Winfrey’nın sunduğu gündüz kuşağı programında bir konuyu tartışmak için konuklar davet ediliyor. Tartışmalı ya da sansasyonel konuların tercih edildiği yayının benzerini sunmak isteyen ünlü ismin, star TV ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Bölüm başı 100 bin TL isteyen Avşar’ın bu talebi kanal tarafından henüz onaylanmadı. İki taraf bugünlerde para konusunda anlaşmaya çalışıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)