BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHükümetten 'son bedelli' açıklaması----

Hükümetten 'son bedelli' açıklaması

Hükümetten 'son bedelli' açıklaması
16 Ekim 2014 - 10:09 www.finansgundem.com

Bedelli askerlik beklentisi için Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan bir açıklama daha geldi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bedelli askerlik beklentisine ilişkin Posta'ya açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, 'son bir kez' bedelli askerlik sinyali verdi.

"İYİ ORDU DEMEK..."

Kurtulmuş, "Bunun kararını verecek olan Bakanlar Kurulu'dur. İyi ordu demek çok fazla piyadeye sahip ordu demek değildir. Bir seferlik ve son kerelik olmak üzere birikmiş olanların bedelliden istifade etmesi gerektiğini düşünüyorum" derken, "Böylece biriken beklentiler de karşılanmış olur" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ENDER17 Ekim 2014 13:52

    zengin parasını ödesin yapmasın yapan ömrünün engüzel yıllarını versin hem işinden gücünden olsun hemde emekli olmak istediğinde yaptığı askerliği emekliliğe saydırmak için devlete para ödesin ne güzel bi adalet sistemi.madem bizede yaptığımız askerliğin parasını ve 15 aylık sgk pirimimizi bi zahmet ödeyin.

  • Yalçın Algöz16 Ekim 2014 10:28

    "Bir ve son kez" bedelli askerlik ile "biriken beklentilerin karşılanması" birbiriyle tutarsız. Çünkü bedellik askerlik yasası geçtikten sonra tekrar beklenti birikmeye başlayacak. Bence artık zorunlu askerlik tümüyle kaldırılmalı. Askerlikten kaçanlara sürekli tolerans gösterilerek vicdanlar daha fazla kanatılmamalı.