BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHükümetten Kılıçdaroğlu'na sert yanıt----

Hükümetten Kılıçdaroğlu'na sert yanıt

Hükümetten Kılıçdaroğlu'na sert yanıt
30 Ekim 2013 - 10:26 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iftirada bulunduğunu savunarak, “Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır. Bir yandan ahlak deyip, öte yandan bütün dinlerin ve ahlak anlayışlarının reddettiği ahlaksızlığı bilmek isteyen lütfen Kılıçdaroğluna baksın” dedi.

Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dün Cumhuriyetin 90’ıncı yılı kutlanırken ve Marmaray açılırken CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’a “akıl almaz bir iftirada” bulunduğunu ifade ederek, “Hangi din ve ahlak, ülke yönetimine talip anamuhalefet liderine, milletin gözünün içine baka baka iftira etmesine izin verir? Bilen söylesin. Kılıçdaroğlu’nun Başbakanımıza yaptığı iftira, onun ahlak yoksunluğunun bizzat kendi lisanıyla itirafıdır. Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır. Bir yandan ahlak deyip, öte yandan bütün dinlerin ve ahlak anlayışlarının reddettiği ahlaksızlığı bilmek isteyen lütfen Kılıçdaroğluna baksın” dedi.

Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Tandoğan Meydanı’nda düzenlenen “Cumhuriyet İçin Ankara’da Buluşalım” programında yaptığı konuşmada, “Bir diktatör var, biliyorsunuz. Kadınların kaç doğum yapacaklarına, ne zaman ve nasıl doğum yapacaklarına o karar veriyor. Hamile kadınların sokağa çıkmamasını öneriyor. Daha da garibi, Dolmabahçe’de oturup Kadıköy’den gelen vapurlardaki kadınları dikizliyor. Bu nasıl bir ahlak anlayışıdır?” ifadelerini kullanmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)