BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHükümeti ağır şekilde eleştirdi----

Hükümeti ağır şekilde eleştirdi

Hükümeti ağır şekilde eleştirdi
18 Haziran 2013 - 13:36 www.finansgundem.com

BDP Lideri Selahattin Demirtaş, barış süreci konusunda hükümeti sert şekilde eleştirdi

BDP Lideri Selahattin Demirtaş, BDP grubunda yaptığı konuşmada "Buradan tüm barışseverlere çağrı yapıyorum, hükümet süreci tıkamak üzeredir" dedi.
Ak Parti'nin Sincan ve Kazlıçeşme'de yaptığı mitinglere de atıfta bulunan Demirtaş, "Senin miting alanına gelen insan kadar insan cezaevine girip çıktı, utanmıyor musun?" dedi. Demirtaş, "Madem dış güçler var, faiz lobisi var! O zaman mitingi neden Ankara'da yapıyorsun? Gitsene Washington'a. Orada toplasana milyonu" diye konuştu. BDP lideri Başbakan'ın mitinglerde kullandığı "Teröristbaşı" ifadesine de değindiği konuşmada, "Sayın Öcalan'la müzakere yapıyorsun sonra TV'lere çıkıp terörist başı diyorsun. Sen nesin o zaman?" dedi.
"KALDIR BARAJI, SANDIKTA GÖRÜŞELİM..."
Demirtaş, seçim barajının kaldırılmasını da istediği konuşmasında, Başbakan'a hitaben "Sandıkta görüşelim. Kaldır barajı görüşelim. Partimiz üzerinde baskı yapıyor, hazine yardımı alıyorsun. Çocuk mu kandırıyorsun?" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)