BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC Türkiye’de üst düzey atama----

HSBC Türkiye’de üst düzey atama

HSBC Türkiye’de üst düzey atama
18 Mart 2015 - 12:04 www.finansgundem.com

2002 yılında HSBC Türkiye’ye katılan Rüçhan Çandar, banka bünyesinde Teknoloji ve Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı

HSBC Türkiye’de Teknoloji ve Hizmet Grupları Servis Merkezi Grup Başkanı ve Teknoloji ve Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Vekili olarak görev yapan Rüçhan Çandar, banka bünyesinde Teknoloji ve Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Bankacılık sektörüne 1997 yılında Osmanlı Bankası’nda denetçi olarak adım atan Çandar, 2001 ile 2002 yılları arasında Garanti Bankası’nda çalıştı.2002 yılında katıldığı HSBC Türkiye'deBireysel Bankacılık iş kolunda ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda çeşitli görevler üstlenmesinin ardından; 2012 yılında, Teknoloji ve Hizmet Grupları Servis Merkezi Grup Başkanlığı görevine getirildi.

Rüçhan Çandar,Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitiminiLancaster University’de Finans alanında tamamlamıştır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)