BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC işe alımları donduruyor----

HSBC işe alımları donduruyor

HSBC işe alımları donduruyor
31 Ocak 2016 - 21:32 www.finansgundem.com

HSBC, maliyet kısma çabaları dahilinde bu yıl işe almaları ve ücretleri dondurma kararı aldı

HSBC Holdings Plc, 2017 yılının sonuna kadar maliyetleri 5 milyar dolar kadar düşürmeye yönelik çabaları dahilinde, bu yıl işe almaları ve ücretleri dondurduğunu açıkladı.

Banka sözcüsü Gillian James, e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, atılacak adımların bir duyuru ile çalışanlara duyurulduğunu belirtti.

James, "Yatırımcı Güncelleme'mizde belirttiğimiz üzere, 2017 yılının sonuna kadar önemli maliyet kısıntılarına gitmeyi hedefledik" dedi.

HSBC CEO'su Stuart Gulliver, Haziran ayında, yükselen uyum maliyetleri ortamında kârlılığı artırmak için, zarar eden işleri kapatarak ve işgücünü azaltarak, büyümekte olan küresel ağı küçültmek amacıyla üç yıllık bir plan açıkladı. 

Credit Suisse Group AG'den Deutsche Bank AG'ye, diğer büyük Avrupa bankaları, sermayeye ilişkin daha da sıklaştırılan regülasyonlara uyum sağlamak için binlerce kişiyi işten çıkarıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)