BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHopkins'in filmi, NFT olarak dağıtılacak----

Hopkins'in filmi, NFT olarak dağıtılacak

Hopkins'in filmi, NFT olarak dağıtılacak
08 Temmuz 2021 - 15:41 www.finansgundem.com

Oscar ödüllü oyuncu Anthony Hopkins’in yeni filmi, tokenize edilerek NFT pazar yeri Vuele'de satılacak.

Kuzuların Sessizliği, Fil Adam, Thor ve Baba gibi filmlerin başrol oyuncusu ve iki Oscar ve iki Emmy ödüllü 83 yaşındaki Anthony Hopkins'in yeni uzun metrajlı filmi “Zero Contact”in yapımcılığını, bağımsız film finans ve yapım şirketi Enderby Entertainment üstlendi.

Enderby, hikayenin dünya genelinde "birbirine yalnızca teknoloji titanı Finley Hart (Hopkins) ile olan ilişkileriyle bağlı beş karakteri" içerdiğini açıkladı.

Bu beş karakter, teknoloji titanının gizli bir icadını keşfediyor ve "ya insanlığın sorunlarına çözüm ya da dünyadaki hayatın sonunu getirecek" bu icadın faaliyetini durdurmak için iş birliği yapıyorlar.

Zero Contact, 2020'de küresel pandeminin ilk dalgalarında 17 farklı bölgede ve uzaktan çekildi. Film sahnelerinin çekiminde Zoom, yoğun bir şekilde kullanıldı. Senaryosunu Cam Cannon'ın yazdığı filmin, temmuz sonu veya ağustos başı gibi Vuele'de satışa çıkarılması bekleniyor.

Yapımcı/yönetici Rick Dugdale, “Filmle ilgili Zoom yoluyla çekilmesinden dağıtımına her detay alışılmadık" yorumunda bulundu.

Film, Vuele'de beş NFT şeklinde dağıtılacak.

Dugdale, Enderby'nin filmi NFT olarak dağıtma tercihinin ardında, söz konusu teknolojinin "doğrulanabilir ve nadir kopyalar oluşturmaya" olanak sağlaması ve korsana karşı koruması olduğunu açıkladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)