BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollande: "Türkiye'ye taviz verilmemeli"----

Hollande: "Türkiye'ye taviz verilmemeli"

Hollande: Türkiye'ye taviz verilmemeli
13 Mart 2016 - 07:26 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande Avrupa Birliği-Türkiye Zirvesi öncesinde yaptığı açıklamada AB’nin, göçmen akışını durdurmasına karşılık Türkiye’ye taviz vermemesi gerektiğini söyledi

France24’in haberine göre Avrupa sol ve sosyal demokrat partilerini Elysee Sarayı’nda toplayan Hollande görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “İnsan hakları ya da vizenin serbestisi kriterleri konusunda herhangi bir taviz verilmemeli. Türkiye’deki insan hakları ve vize serbestisi hususları, Türkiye ve AB arasındaki ilişkilerde bir şeffaflık faktörü olmalı” dedi.

Hollande, haftabaşında yaptığı açıklamada ise Türk vatandaşlarının haziranda vizesiz Schengen Bölgesi’ne girebilmesi için 72 kriteri yerine getirmesi gerektiğini söylemişti.

Geçen haftaki AB- Türkiye zirvesindeki Türkiye’nin önerdiği, prensipte anlaşılan maddelerden biri, Türkiye vatandaşlarının en geç Haziran ayı sonundan itibaren Schengen Bölgesi’nde vizeden muaf tutulmalarını öngörüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)