BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollanda'daki rehine krizi sona erdi----

Hollanda'daki rehine krizi sona erdi

Hollanda'daki rehine krizi sona erdi
30 Mart 2024 - 13:27 www.finansgundem.com

Hollanda'da bir kafede birkaç kişi rehin alındı. Polisler üç rehinenin serbest bırakıldığı bildirirken Hollanda basını, kar maskeli iki kişinin dışarı çıktığını, birinin ellerinin kelepçeli olduğunu duyurdu.

Hollanda'nın doğusundaki Ede kasabasında rehine krizi yaşandı. İddiaya göre bir adam, kapanış saatinde silah ve patlayıcılarla kafeye girdi ve burayı havaya uçurmakla tehdit etti.

Polis, Ede kasabasındaki bir kafede birkaç kişi rehin alındığını, bölgedeki evlerin boşaltıldığını ve şehir merkezinin kapatıldığını söyledi.

Polisin açıklamasında, Ede'deki olayla ilgili olarak "terör motifinden" şüphelenmek için şu anda bir neden bulunmadığı belirtildi

Kaç kişinin alıkonulduğuna ilişkin bilgi paylaşılmazken, yerel medya yaklaşık dört ya da beş kişinin olaya karıştığını bildirdi.

Polis, bir kafenin etrafındaki kordonu temizlediklerini ve yaklaşık 150 evin sakinlerinin güvenli bir yere götürüldüğünü söyledi.

Yerel belediye, internet sitesinden yaptığı açıklamada, şehir merkezinin kapatıldığını ve olay yerinde çevik kuvvet polisi ile patlayıcı uzmanlarının bulunduğunu belirtti.

Yetkililer bölge sakinlerine şehir merkezinden uzak durmaları çağrısında bulunurken tren trafiği de yönlendirildi ve şu açıklama yapıldı: "Saldırının nedenine ilişkin pek çok soru işareti olduğunu görüyoruz. Şu anda terörist bir nedene dair herhangi bir belirti yok." 

Daha sonra yapılan açıklamada, üç rehinenin serbest bırakıldığı belirtildi. Krizin sürdüğü kaydedildi.

De Telgraf gazetesi,  kar maskeli ve elleri kelepçeli bir kişinin kafeden ayrıldığını yazdı.

ANP haber ajansı da biri kar maskeli iki kişinin kafeden çıktığını bildirdi.

Ajans, şahıslardan birinin polis tarafından kelepçelendiğini belirtti.

Çankırı'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

 

Hindistan Donanması'ndan korsanlara operasyon

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)