BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHızlı tren hattının tünel inşaatında gaz sızıntısı: 1 işçi öldü----

Hızlı tren hattının tünel inşaatında gaz sızıntısı: 1 işçi öldü

Hızlı tren hattının tünel inşaatında gaz sızıntısı: 1 işçi öldü
31 Temmuz 2023 - 12:48 www.finansgundem.com

Manisa Alaşehir'de, hızlı tren hattı inşa edilen tüneldeki gaz sızıntısından etkilenen işçi Yaşar Nacaroğlu (57) hayatını kaybetti, Muhammet Yavuz'un (22) ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

İzmir- Ankara hızlı tren projesinin Manisa’nın Alaşehir ilçesi bölümündeki şantiyede, saat 10.00 sıralarında gaz sızıntısı meydana geldi.

İddiaya göre; şantiye alanındaki tünelde çalışan Muhammet Yavuz, Yaşar Nacaroğlu ve 2 işçi, seyir halindeki kamyonette gaza maruz kaldı. Bu sırada kamyonet de balçığa saplandı.

Muhammet Yavuz ile Yaşar Nacaroğlu fenalaşırken, diğer işçiler kendi imkanları ile tünelden çıktı. İşçilerin ihbarıyla bölgeye sağlık, jandarma, itfaiye ekipleri sevk edildi. Çalışmalara AFAD ve Soma'daki maden işçileri de destek verdi. İtfaiye ekipleri, tüneldeki gazı tahliye etti.

İtfaiye ekiplerince 1,5 saatlik çalışma ile kurtarılan 2 işçi, Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nacaroğlu, burada kurtarılamadı, Yavuz'un ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

Hindistan'da fabrikada gaz sızıntısı: 11 ölü

 

Kuzey Akım'da yeni bir gaz sızıntısı tespit edildi

 

ABD'de gaz sızıntısından köprü çöktü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)