BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHisseleri kime satılıyor----

Hisseleri kime satılıyor

Hisseleri kime satılıyor
31 Mart 2013 - 16:23 www.finansgundem.com

Murat Özyeğin, “Fibabanka’nın üst düzey 15 yöneticisine bankanın hisselerini satacağız” dedi

Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde 'Yeni Girişimler Yeni Nesil Liderler'panelinde konuştu. Özyeğin, Fibabanka'nın üst düzey 15 yöneticisine hisse satılacağını söyledi.
İlerleyen haftalarda Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceklerini anlatan Murat Özyeğin, ''Üst 15 yöneticimize bankanın hisselerini satacağız. Onların da bizlerle birlikte bankamızda ortak olmasını istiyoruz. Yükseltebilecekleri bir potansiyelle her yılki primlerinin belli bir bölümünü hisse alma hakkıyla bankanın defter değerinden kendilerine imkan sağlayacağız. Bu bizim grup şirketlerimizdeki temel stratejilerimizden bir tanesi. Neyi yapmayacağımızı seçerek, meydan okuma gibi değil büyüyen bir sektörde kendimize yer edinmeye çalışıyoruz. Hem hızlı hem mütevazi bir şekilde ilerlemeye çalışıyoruz'' dedi.
Fibabanka'nın sektöre iyi giriş yaptığını söyleyen Özyeğin, "Babam bankacılığı çok özlemiş. Çok keyif alıyor" diye konuştu. Bu sa atten sonra bir kredi kartı markası yaratmanın maceraperestlik olacağını, büyük bankalara ATM yarışının zor olacağını söyleyen Özyeğin,bu yıl 40 şube açacaklarını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)