BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHisselerde baskı sürecek!----

Hisselerde baskı sürecek!

Hisselerde baskı sürecek!
09 Eylül 2013 - 16:18 www.finansgundem.com

Goldman Sachs, gelişen piyasalar araştırma grubu raporunda, gelişen piyasalarda negatifliğin devam edeceğini yazdı

Goldman Sachs Gelişen Piyasalar Araştırma Grubu; gelişen piyasa, para birimleri, tahvilleri ve hatta hisseleri için negatif olmaya devam ediyor ve iyileşmelerin korumaları artırmak için kullanılması gerektiğini düşünüyor.
Rapora göre Brezilya, Türkiye, Güney Afrika, Hindistan ve Endonezya en büyük güçlüklerle karşı karşıya. Ancak Tayland, Malezya ve Şili de bazı güç ayarlamalarla karşılaşabilir. Güney Kore ve Meksika ise daha iyi pozisyonda.
Goldman Sachs; Brezilya, Türkiye, Güney Afrika, Hindistan, Endonezya ve Şili´nin cari açıkları sebebiyle yaz döneminde farklı zamanlarda baskının göbeğinde olduğunu yazdı. Raporda, "Bu devam edebilir. Küresel düzenlemelere bakıldığında en büyük kırılganlık daha zayıf para birime ihtiyaç duyanlardan, enflasyon baskısı olanlarda, yurt içi talepte ciddi artış ve kredi büyümesi görenlerde, daha zayıf kurumsal kapasitesi olanlarda görülecek" denildi.
Goldman Sachs, gelişen piyasalardaki hızlı ve geniş çaplı satış dalgası süresinde bazı ülkelerde varlık rallileri görülmeyeceğini, istikrar sürecinde en zayıf piyasaların zayıf seviyelerden işlem görmeye devam edebileceğini, daha iyi pozisyonda olanların ise iyileşeceğini kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)