BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHırsız dosya arar mı----

Hırsız dosya arar mı

Hırsız dosya arar mı
12 Ağustos 2013 - 02:37 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın Çankaya’daki evine kapısı kırılarak girildi.

Bir haftalık tatilden dönen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın “Açıkta duran altın ve saat gibi kıymetli eşyalar alınmamış. Salonda açıkta duran tablet bilgisayarlara dokunulmamış. Garajdaki otomobilin anahtarları ortalıkta. Hangi hırsız bunlarla ilgilenmez de 5 odalı evin çalışma odasındaki dosyaları karıştırır?” diye soruyor.
CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, eşi Binnaz Günaydın ile birlikte çıktığı 1 haftalık tatilin ardından Ankara’daki evine döndüğünde, kırık kapıyla karşılaştı. Polise haber veren Günaydın, Çankaya’daki evine giren kişilerin hırsızlık süsü vermek için bir kaç küçük eşya aldığını ancak çalışma odasındaki dosyaların tek tek karıştırıldığını, bazılarının da götürüldüğünü söyledi. Günaydın, evinde böcek araması yaptıracağını açıkladı
POLİS ÇANTAYI İNCELİYOR
Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızların evin çelik kapısını levye ile kırarak içeriye girdiğini belirledi. Evde parmak izi incelemesi yapan polis, çalışma odasında kilidi kırılarak açılan, içinde dosyaların bulunduğu bir çantayı da incelemek üzere götürdü. Günaydın, evine gelen polislerin de olayı hırsızlık olarak değerlendirmediğini, hırsızlık süsü verilerek belge aranmasından kuşkulandıklarını söyledi. CHP’de yerel yönetimlerden sorumlu olduğunu hatırlatan Günaydın, şunları söyledi:
“Her partinin yerel yönetimlerden sorumlu yöneticilerinde dosyalar vardır. Bunlar elbette bana da geliyor. Hatta elimde çok çok önemli dosyalar da var ve bunları evimde veya büromda değil, partide yalnızca bir kaç kişinin bildiği özel bir odada tutuyorum. Bazı belediye başkanları hakkındaki iddialar, yerel yönetimlerde yeniden aday olurlarsa bu belgelerle karşılarına çıkacak. Daha az önemli olan dosyalar ise partideki makam odamda. Evimde yalnızca gece üzerinde çalışabileceğim dokümanlar var.
YALNIZCA ÇALIŞMA ODASI  
Yaşanan olayın hırsızlık olmadığına inanmamı gerektirecek bir çok neden var. Yatak odasına öylesine bir bakılmış. Bir kaç ziynet eşyası götürülmüş. Ama açıkta duran altın ve saat gibi kıymetli eşyalar alınmamış. Salonda açıkta duran tablet bilgisayarlara dokunulmamış. Kapı önünde açılan çekmecedeki kutusu açılmamış yeni telefona bakılıp bırakılmış. Garajda duran otomobilin anahtarı ortalıkta. Hangi hırsız bunlarla ilgilenmez de 5 odalı evin çalışma odasındaki dosyaları karıştırır? Hem de tek tek karıştırılmış. Hangi hırsız, içerisinde dosyaların bulunduğu çantayı kilidi kırılarak bakar, bazı dosyaları götürür. Hangi dosyalar gitti, onu da bilmiyorum. Araştıracağım. Koca apartman boş ve yalnızca bizim evimize ve evimizde de sadece çalışma odasına giriliyor. 8 yıldır evliyim. Balayına bile yalnızca 4 gün çıktım. Göz ameliyatı olacağım için bayram tatili öncesi ilk kez 1 haftalık tatil planladık. Bodrum’dan döndüğümde karşılaştığım manzara üzerine elbette başka çalışmalar da yapacağım. Türkiye’de zaten herkeste dinlenme korkusu olduğu malum. Eve girip dosya arayanlar, başka sürprizler de yapmış, izler bırakmış olabilir. İlk olarak bir böcek araması yaptıracağım. Hamile olan eşim de özellikle bu konudan çok tedirgin.” 
Evine girmek istemişlerdi
CHP’de ilk hırsızlık şokunu önceki gece bir belediye başkanı yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Bornova 83. Sokak’taki evine girmek isteyen kimliği belirsiz bir kişi son anda görevli polislerce farkedildi. 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen bu kişi, bahçenin demir kapısının üzerinden atlayıp içeri girmek istedi. Burada nöbet tutan polislerin harekete geçmesi üzerine kaçmaya başlayan şüpheli kovalamacaya rağmen izini kaybettirdi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Olayın bir hırsızlık teşebbüsü olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)