BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHillary Clinton'ın ekibine Google'dan transfer----

Hillary Clinton'ın ekibine Google'dan transfer

Hillary Clinton'ın ekibine Google'dan transfer
10 Nisan 2015 - 04:06 www.finansgundem.com

2016'daki başkanlık seçimlerine Demokrat Parti'den aday adayı olması beklenen Dışişleri Bakanı Clinton, Google'ın ürün müdürü Hannon'u transfer etti

ABD’de 2016 yılında yapılacak başkanlık seçimlerine Demokrat Parti’den aday adayı olması beklenen eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın Google’un ürün müdürü Stephanie Hannon’u transfer ettiği öne sürüldü.

Hannon’ın henüz başkan adayı olduğunu resmen ilan etmemiş olan Clinton’ın kampanyasının teknik direktörü olacağı, Clinton’ın seçmene ve bağışçılara ulaşması için online kampanya örgütleyeceği, interaktif iletişim sağlayacak uygulamalar geliştireceği bildirildi.

20 yıldır Silikon Vadisi’nde çalışan Stephanie Hannon, Google’da sosyal innovasyon konusunda ürün müdürüydü ve Google Maps ürününün geliştiren ekipte yer alıyordu.

Google’ın e-posta uygulaması Gmail için de çalışan Hannon’un CV’sinde Facebook, Eventbrite ve LinkedIn gibi şirketlerin de isimleri yer alıyor.

Hillary Clinton’ın geçtiğimiz günlerde New York’un Brooklyn semtinde seçim kampanyası için iki katlı ofis kiraladığı haberleri çıkmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)