BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHedef 10 bin istihdam----

Hedef 10 bin istihdam

Hedef 10 bin istihdam
30 Nisan 2013 - 14:41 www.finansgundem.com

Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri ile Avea işbirliğine gitti, Bu işbirliği ile bir yıl sonunda 10,000 kişiye ulaşılması hedefleniyor

Diyabet, tansiyon ve kilo kontrolüne yönelik ölçüm ve veri takibinin uzaktan yapılmasını
sağlayan mobil sağlık hizmeti kapsamında, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri ile Avea işbirliğine gitti. Bu işbirliği ile bir yıl sonunda 10,000 kişiye ulaşılması hedefleniyor.
"Sağlık Takipçim" projesiyle ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Eczacıbaşı Sağlık Grubu Başkanı Sedat Birol, tüm dünyada ulusal sağlık bütçelerinin en büyük kalemini kronik hastalıkların oluşturduğunu belirterek; Türkiye'de de 22 milyonun üzerinde yetişkinin bir veya birden fazla kronik hastalığı bulunduğuna dikkat çekti.  
Kronik hastalıklardaki her yüzde 10'luk artışın yıllık ekonomik büyümede binde 5 azalmaya neden olduğunu söyleyen Birol, bu kapsamda sağlık maliyetlerindeki tasarrufun Türkiye'ye ciddi anlamda kazanım sağlayacağına işaret etti. Türkiye'de, uzaktan sağlık takibi gibi maliyetleri azaltacak uygulamalara ihtiyaç olduğunu söyleyen Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Anıl Sugetiren ise, Avea ile gidilen işbirliği ile ilk yıl sonunda 10,000 kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Sağlık Takipçim servisi, kullanıcıların diyabet, tansiyon ve kilo kontrolüne yönelik ölçüm ve veri takibinin uzaktan yapılmasını sağlıyor. Veriler doğrultusunda hasta, telefon ve SMS yoluyla bilgilendirilip yönlendiriliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)