BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP'li milletvekilleri oylarını kullandı----

HDP'li milletvekilleri oylarını kullandı

HDP'li milletvekilleri oylarını kullandı
16 Nisan 2017 - 14:55 www.finansgundem.com

HDP'li milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Ertuğrul Kürkçü, Osman Baydemir, Dirayet Taşdemir ve Nadir Yıldırım, anayasa değişikliği için oylarını kullandı.

HDP'li milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Ertuğrul Kürkçü, Osman Baydemir, Dirayet Taşdemir ve Nadir Yıldırım, sabah saatlerinde Ankara Dikmen Öğretmen Necla Kızılbağ Ortaokulu'na geldi. HDP milletvekilleri, 2172 numaralı sandıkta oy verdi.

HDP Şanlıurfa Milletvekili ve Parti Sözcüsü Osman Baydemir, oy verme işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, halk oylamasının hayırlı olmasını diledi.
Halk oylamasının yeni bir kapı açılmasına vesile olması temennisinde bulunan Baydemir, "Sonuç itibarıyla demokrasi, özgürlükler, memleket kazansın. Onurlu bir barışa giden yolun kapıları açılsın. Bugün sandığa giden milletin iradesi her neyse sandıktan çıkan ve kayıtlara geçen irade de o olsun" dedi.

Bugün en ufak bir çatışma ve husumetin yaşanmadığı bir gün olmasını isteyen Baydemir, "İnşallah akşam büyük bir sevinç yaşayacağız ama yaşadığımız sevinç miskal-i zerre kadar komşularımızı da rahatsız etmemelidir" diye konuştu. Hürriyet

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)