BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP operasyonu dünya basınında----

HDP operasyonu dünya basınında

HDP operasyonu dünya basınında
04 Kasım 2016 - 10:50 www.finansgundem.com

HDP eş başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 12 HDP'li milletvekilinin gözaltına alınması dünya basınında.

Uluslararası ajanslar haberi abonelerine ‘son dakika’ gelişmesi olarak duyurdu.

İngiliz yayın kuruluşu BBC, “Kürt yanlısı liderler Türkiye’de gözaltında” başlığıyla verdiği haberinde, “Sayın Demirtaş’ın gözaltına alınmasından saatler sonra Diyarbakır’da bomba yüklü araç infilak ettirildi” ifadesi yer aldı.

Amerikan yayın kuruluşu CNN ise gelişmeleri “terör soruşturmasında Kürt yanlısı liderler gözaltına alındı” başlığıyla verdi.

CNN, HDP’li vekillere yönelik operasyon esnasında İnternet’in yavaşlatıldığını vurguladı.

Alman Bild gazetesi, “Erdoğan Türkiye’de Kürt karşıtı politikasını sertleştiriyor. Gece yapılan bir dizi operasyonda polis Kürt yanlısı muhalefet partisi HDP’nin liderlerini göz altına aldı” yazdı.

İngiltere’nin en saygın gazeteleri arasında yer alan Guardian, İnternet sitesinden verdiği haberde, “darbe sonrası baskılar sürüyor” ifadesini kullandı. Guardian, “Kürt Obama olarak anılan HDP’nin eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, en az 11 milletvekiliyle birlikte gözaltına alındı” yazdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)