BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP mitinginin ardından olaylar çıktı----

HDP mitinginin ardından olaylar çıktı

HDP mitinginin ardından olaylar çıktı
04 Mayıs 2015 - 17:36 www.finansgundem.com

Balıkesir’de HDP mitinginin ardından olaylar çıktı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kuva-i Milliye Meydanı’nda konuşma yaptı. MitingeBalıkesir’in çeşitli ilçelerinden gelen HDP’liler katıldı. Miting sonrası bir grup ülkücü meydana girmek istedi. Polis, olay çıkmaması için grubun medyana girmesine müsaade etmedi. Ülkücüler ve vatandaşlardan oluşan 300 kişilik grup miting alanına girmekte direnince olaylar çıktı. Polisler ülkücülere müdahale etti. Yaşanan arbedede emniyet güçleri biber gazı kullanarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

Demirtaş'a protesto şoku!
Demirtaş'a protesto şoku!

HDP Eşbaşkanı Selahattin DemirtaşBalıkesir mitinginde konuştu.
 
Protesto eden bir kadın için Demirtaş,"Sakin arkadaşlar sakin. Protesto onun da hakkıdır. Düşüncelerini ifade etmek hanımefendinin  de hakkıdır. Provokasyona gerek yok. Lütfen sakin olun. Hanımefendiye nazik davranılsın arkadaşlar. Onun da hakkı. Güvenlikçi, arkadaşlar lütfen hanımefendiye nazik davranılsın. Onun da hakkıdır saygı duyalım lütfen. Provokasyona gerek yok sakin. Mitingimize kaldığımız yerden devam ediyoruz" dedi. 

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)