BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP il binasında patlama----

HDP il binasında patlama

HDP il binasında patlama
18 Mayıs 2015 - 10:54 www.finansgundem.com

HDP Mersin ve Adana il teşkilatlarında eş zamanlı patlama meydana geldi

HDP Mersin ve Adana il teşkilatlarında eş zamanlı patlama meydana geldi. HDP'nin Mersin ve Adana'daki il teşkilatlarının bulunduğunu binalardan büyük bir patlama sesinin duyulduğu bildirildi. Gelen son dakika bilgilerine göre yaralıların olduğu belirtiliyor.

Adana‘da HDP il başkanlığının bulunduğu 3 katlı binanın ikinci katında da meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Adana Valisi Mustafa Büyük, HDP Seyhan İlçe Başkanlığında patlama meydana geldiğini, 2 kişinin yaralandığını bildirdi.

ADANA'DAKİ PATLAMA

Bugün saat 10.00 sıralarında Adana'nın Cemal Gürsel Caddesi'nde HDP İl Başkanlığı'nın bulunduğu işhanınının 4'üncü katında meydana gelen patlama, işyerlerinin yoğun olduğu semtte büyük panik yarattı. Dün gönderilen bir çiçek içerisine yerleştirildiği öne sürülen patlayıcının infilak etmesi ile birlikte büyük panik oldu. HDP Seyhan İlçe Başkanı'nın makam odasındaki patlamada ilçe eşbaşkanı Hüseyin Beyaz ile ESP eski il başkanı Sabahattin Pişkinbaş ve İbrahim Yakut yaralandı. Ardından, patlamaya bağlı küçük çaplı bir yangın çıktı. İhbar üzerine kısa sürede gelen itfaiyenin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Bölgeye sevk edilen devriye ve takviye polis ekipleri çevreyi kontrol altına aldı.

MERSİN'DEKİ PATLAMA

Aynı dakikalarda HDP Mersin İl Teşkilatı'nın bulunduğu binada şiddetli patlama meydana geldi. Mersin Merkez Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesi 111 Sokak'taki Alanya İş Merkezi'nin 1'inci katında HDP Mersin İl Teşkilatı'nın bulunduğu iş merkezindeki şiddetli patlamanın sesi çevrede büyük korkuya neden oldu. Patlama ardından iş merkezine gelen bazı HDP'liler polise tepki göstererek olayın provokasyon olduğunu söyledi. Ölen ve yaralananın olmadığı patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

KARGO PAKETİ PATLADI

HDP Genel Merkezi'nden alınan bilgiye göre Adana'daki patlama gönderilen kargo paketinden kaynaklandı. Mersin'de ise dün gönderilen çiçek buketi bugün açılınca patlama gerçekleşti.

MERSİN'DE ÇİÇEK BUKETİ PATLADI

Mersin'deki patlamanın dün gönderilen bir çiçek buketinden kaynaklandığı iddia edildi.

MERSİN EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN AÇIKLAMA

Mersin Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Mersin'deki HDP binasının mutfak bölümünde patlama meydana geldiğini, ilk bilgilere göre can kaybı olmadığını bildirdi.

YARALILARIN KİMLİKLERİ

Yaralılardan birinin kimliğinin Hüseyin Beyaz olduğu öğrencildi. HDP Seyhan İlçe Teşkilta Başkanı Beyaz'ın sağlık durumu iyi.

DEMİRTAŞ BUGÜN MERSİN'E GİDECEKTİ

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bugün Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki alanda miting yapacaktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)