BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHazine'den tahvil ihracı----

Hazine'den tahvil ihracı

Hazine'den tahvil ihracı
19 Kasım 2013 - 00:33 www.finansgundem.com

TBMM'de 4 siyasi partinin grup toplantıları var. TBMM Genel Kurulu Anayasa Mahkemesi'ne ilişkin tasarıyı görüşecek.

 Lüksemburg Büyük Dükü Henri Ankara'da... - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyük Dük Henri'yi Çankaya Köşkü'nde karşılayacak. - Gül ile Henri, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı yapacak. - Gül, Büyük Dük Henri ile Büyük Düşes Maria Teresa onuruna, Çankaya Köşkü'nde akşam yemeği verecek. - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Büyük Dükü Henri ile Başbakanlık Resmi Konut'ta, çalışma yemeğinde bir araya gelecek. (Ankara/10.45/11.00/11.30/12.30/19.30/14.00)
- Büyük Dük Henri, Anıtkabir, Maden ve Tetkik Arama Genel Müdürlüğü ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Teknokent’i ziyaret edecek.  (Ankara/09.40/15.40/16.15)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bağımsız Türkiye Komisyonu üyelerini, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Ankara/16.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Hakan Okçal'ı kabul edecek.(TBMM/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyeti, Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul edecek. (Ankara/16.30)

AK Parti, CHP, MHP ve BDP TBMM grupları toplanacak. (TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uluslararası İşbirliği Platformu tarafından Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen 4. Boğaziçi Zirvesi'nin açılış yemeğine katılacak. (İstanbul/20.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenen HOPEFOR Girişimi 3. Uluslararası Konferansı'nın açılışında konuşma yapacak. (Santa Domingo)
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen "Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" konulu toplantının açılış törenine katılacak. (Ankara/10.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Alanya Ticaret Odasının Ankara Ofisinin açılışına katılacak. Bakan Bağış ayrıca Açık Toplum Vakfı heyeti ile Bağımsız Türkiye Komisyonu üyelerini kabul edecek. (Ankara/15.00/17.30)
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nin konut temel atma töreninde bulunacak. (Ankara/14.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Sabancı Center'da düzenlenen Bridgestone'nun yatırım açıklamasına katılacak. (İstanbul/10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Bakanlar Toplantısı'nın açılış oturumuna başkanlık edecek, temasları hakkında basın toplantısı düzenleyecek. Fransız, Yunan ve Norveçli, Alman bakanlar ve İtalyan bakan yardımcısıyla bir araya gelecek Yıldız, uluslararası şirketlerin üstyöneticileriyle görüşmelerde bulunacak, UEA’nın açılış resepsiyonuna katılacak. (Paris)
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, GAP İdaresi Başkanlığı tarafından uygulanan “Türkiye'nin Az Gelişmiş Bölgelerindeki Kadınların ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşları’nın  Güçlendirilmesi Projesi”nin kapanış toplantısı ve STK Fuarı’nda yer alacak. (Ankara/09.00)
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çankaya Üniversitesinde düzenlenen Dünya Gençlik Forumu'na katılacak. (Ankara/10.00)

TBMM Genel Kurulu'nda Anayasa Mahkemesi'ne ilişkin tasarı görüşülecek. (15.00)

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Adalet Bakanlığının 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (10.00)

Hazine Müsteşarlığı 2, 7 ve 10 yıl vadeli 3 devlet tahvili ihraç edecek. (Ankara)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)